reklama

Marcowe mamy 2016

Lewusek mój też ma większą głowę o tydzień w stosunku do brzucha i głowy, w 12 tyg też miał, może to taka uroda. A kość udowa to wyszła nam na 22 tc. Mojej znajomej synek całą ciązę miał głowę o 3 tyg większą i jest zdrowy.

Barbra ja się przyłączam do pytania, miałam ręczny avent i dla mnie porażka. Strasznie mnie bolało od niego, a i jedyne co wyciągnęłam to 40 ml po godzinnym pompowaniu. Może tu wina w moim organiźmie że po prostu miałam mało mleka, stąd takie odczucia, znajoma też go używała i u niej problemu nie było. a, i cycki też powyciągane, używany był sporadycznie, dziecko karmione tylko 3 miesiące :sorry:
Aspirator rzecz niezbędna, my używamy/używaliśmy campolu, ale teraz się przymierzam do katarku na odkurzacz.

Manka faktycznie jakiś model będzie ;-)

Cień gratuluję dziewuszki :tak:

reklama
Gratuluję samych udanych wizyt :)
Fajna sprawa z tym aspirator podłączany do odkurzacza. Przy Amelce miałam fride ale dawno wyrzucona. Teraz kupie katarek. Co do wanienki to ja wypróbowałam chyba że 3 czy 4 modele. Nie potrafiłam i bałam się sama mała wykapac aż znalazłam moje cudo, niezastapione. Jak znajdę to wrzucę Wam fotkę.

nailie my mamy ten katarek pod odkurzacz i juz nie wyobrazam sobie kataru bez tego... Teraz przeszlismy mocny katar i caly czas mialam aspirator podlaczony pod odkurzacz i jak Kubus mial potrzebe to podchodzil, wlaczal odkurzacz i sam sobie odciagal:) swietna sprawa!

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

pTRU1-5341453reg.jpg
Ja miałam taką wanienki dmuchana. Przy niej nie bałam się ze mała się wyslizgnie i uderzy. Czasem sama wchodziła do wanny na kolanach kadlam sobie ta wannę i tak kapłam corke.

Załączniki

• pTRU1-5341453reg.jpg
    pTRU1-5341453reg.jpg
    4,5 KB · Wyświetleń: 52
Cześć dziewczyny! Gratuluję udanych wizyt i zdrowych maluszków. Ja dopiero na godzinę 19.00 mam połówkowe, już się doczekać nie mogę czy z maluszkiem wszystko w porządku. Dla zabicia czasu lepiłam pierogi ruskie ;) jestem wykończona dzisiejszym dniem. PS. mam nadzieję,że dowiemy się w końcu jaka płeć :-):-):-) 3majcie kciuki za zdrówko maluszka. Dam znać ! pozdrawiam :-)

Ostatnia edycja:
Kubusiowa o to odważny Twój synek, moja na widok aspiratora ucieka gdzie pieprz rośnie :-D U nas do 2 lat katar był tylko okazjonalnie przy ząbkowaniu, także aspirator dawał radę, teraz wydmuchiwać nosa nie bardzo potrafi, a ja nie mam siły na ciągnięcie tego wszystkiego :sorry: Z resztą nawet przy aspiratorze zawsze o wiele więcej mąż potrafił wyciągać :sorry:

Magdalena ja wanienkę miałam najzwyklejszą z marketu, zależało mi tylko na tym żeby była duża. Na początku używałam tej gąbki, żeby podeprzeć dziecko, ale szybko się jej pozbyłam. Kiedyś na jakiś wyjazd zleciłam dziadkom żeby kupili wnuczce wanienkę dmuchaną to kupili wielkości brodzika prysznicowego, potem służyła nam jako basenik:sorry:

Laktator u mnie niewiele pomogl, jak udalo sie sciagnac 10 ml to byl cud.
Do noska mam zwykly sopelek, niestety katar i zatkany nos to koszmar, i mimo placzu i krzykow jakos dawalam rade.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry