Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja juz po wizycie .Wszystko oki tak powoedziala lekarka .Filipek ma 403 gramy .Wlasnie ogladam wyniki i dziwi mnie ze glowka jest troche wieksza niz powinna.Ale lekarka nic nie gadala .Pytalam o ZD ale z tego co zrozumialam ona nic nie widziala pozatym zaden lekarz nie da 100 % pewnosci.Mam jakbyn nie bylo 36 lat .Jestem dobrej mysli ze wszystko bedzie dobrze.
Tez juz po wizycieWszystko mierzyli, sprawdzali i babeczka powiedziala, ze wszystko w porzadku, nie widzi zadnych nieprawidlowosci. Sprawdzala wszystkie 'wymiary' i powiedziala, ze chyba jej sie pierwszy raz zdarzylo, ze dziecko ma wszystkie dlugosci identyczne jak powinny byc w danym tygodniu
Dalej data porodu taka jak po pierwszym usg czyli 23 marca. Dzis 20 tc 1 d wiec suwaczek z 'okresu' troche mi ciaze odmladza
Nie wiem ile moje dziecie wazy itd no ale jak wszystko super to superWidzialam raczki, stopki i nawet twarzyczke ale troche jak kosmita wygladal. No i dalej chlopiec, nic mu nie odpadlo
![]()

Ja tez po wizycie
Dzidzia ok,wazy 450 gram,i...bedzie DZIEWCZYNKADostalam skierowanie na prentalne,jutro ide na 11 :-):-) Wymiary w porzadku ladnie ruszala sie malenka :-)