reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
FAnti jestem za żeby
Magdalena i Młoda mama miały dostęp , pod warunkiem ,że się ujawnia ;p ;D hihi

Elisse super ,że wszystko dobrze z dzidziusiem; )

To ja z kredytem i tak jestem lepsza od Cocosh; D

Naprawdę wchodzę regularnie na forum :D
Ale ze względu na to że pracuje dalej na pełnych obrotach i jeszcze jakieś kursy i staże robię to mam mało czasu :(
Byle do końca roku. Potem zasłużone L4! :D

Ja sie udzielam kiedy moge:) Pracuje na caly etat, ale czytam Was co kilka dni^^

Dziewczyny proszę o pomoc.. czy osoby wymienione tu nizej udzielają się na naszych wątkach?? Oczywiście te które siebie widzą tu wymienione proszę o kontakt..

Tatiana
Kate009
Paulina:)
natka90
goka80
Poziomka07
grandiflora
ksk
kustronka
Bleking
Sernik_
Pampuszek

I pytanie chyba oczywiste w odpowiedzi- czy Magdalena07 i MłodaMama93 zasłużyły na dostęp do zdjęciowego?? :-p

Kustronka za karę ,że podglądasz bez udzielania powinnaś dostać minimum 10 postów dziennie obowiązkowego pisania; D

I to mi się podoba.. jestem ZA !!!:-p

FAnti jestem za żeby
Magdalena i Młoda mama miały dostęp , pod warunkiem ,że się ujawnia ;p ;D hihi

Magdalena ma dostęp- sprawdziłam... jeśli są jakieś problemy proszę na priv :-p

Ja sie udzielam kiedy moge:) Pracuje na caly etat, ale czytam Was co kilka dni^^

Blekinge zapraszamy do częstszego udziału.. poprzedni Twój post był 21.10 więc nieco dawno.. każda miała się przedstawić na zamkniętym zdjęciowym a jakoś nie zauważyłam zdjęcia..
Magdalena Ciebie to także dotyczy.. zdjęcia nie widziałam..
Strzeżcie się dziewczyny zaraz resztę rozliczę.. ;-)

Fanti, ale straszysz. ;) Faktycznie nie zawsze jest czas na pisanie. ... ale ja staram sie być na bierzaco... bo potem trudno nadgonic mam dom, dziecko i prace na głowie, ale zazwyczaj nadrabiam na przerwach w pracy a po weekendzie zazwyczaj mam tyły. .. i znowu będę miała bo wyjazd do Polski.
różnice cenowe domow ogromne, ale myślę, że wypłaty też różne.
Elisse fajnie że wszystko w porządku
ja tez pamietam że natka90 odeszła z watku .. niestety nie znamy powodu.
zycze milego weekendu

A mi właśnie znajoma wysłała linka do Tesco online z zabawka "szczeniaczek uczniaczek " kosztuje 37 z groszem :) może któraś by chciała wiec się tu chwale. .. ja kupiłam dwa ,drugi dam komuś w prezencie ( cena dwóch mniejsza niż jednego w sklepach ) oby tylko to nie okazała się pomyłka ,bo już się ciesze ,ze prawie jak darmo hihi. wzięłam płatność przy odbiorze i wrazie co odmówie przyjęcia i juz ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry