reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Volka też właśnie mi sie obilo o uszy ze nie wolno sutkow dotykać ani ssac bo to właśnie może skurcze wywołać... i mi to było dziwne ale uznałam że to przemilcze i na forum zasiegne opini :p
Edyta aktualnie mam 23 tydzień i parę dni :)
Aaaa! Wy mówicie o tym forum co piszę zdj.brzuszków :) chciałam kiedyś wejść też wkleić Ale się nie dało na tel.to uznałam ze widocznie przez telefon się nie da :D

Fanti, Edit radzę uważniej śledzić forum. Moje zdjęcia są na wątku zdjęciowy od bardzo dawna. Sa zdjecia moje, mojego brzucha mojej corki. Od samego początku mam do niego dostęp wiec nie wiem o co cho???

Magdalena po 1. to się w trakcie poprawiłam że sprawdziłam i Ty masz dostęp.. a po 2. zdjęć faktycznie nie zakodowałam.. odszukałam i mamy.. ;-)

Teraz sie poodzywały,bo sie boją,ze je poblokujemy :p. Wątek zamknięty jak dla mnie tylko dla udzielających sie.

I tylko o to mi chodziło.. Zamieszczam swoje zdjęcia tam, swojej rodziny i jakoś nie mam ochoty chwalić się nimi przed osobami które nie chcą z nami rozmawiać.. Swego czasu na zamkniętym pytałam Was o zdanie o dopuszczenie jednej osoby. Dostałam odpowiedź że bez problemu powinna mieć dostęp. Dostała.. i co? Zero odezwu..
Wydaje mi się, że powinniśmy w miarę poznawania się, rozwijania wątku weryfikować co nie co.. :sorry:

Ok jak wy tak to widzicie ze się nie udzielam wystarczająco to spoko możecie mi zablokować dostęp do wszystkiego. Jeżeli od momentu rejestracji czuli 7.10 238 postów to jest niewystarczająco żeby mieć dostęp do forum to nie ma problemu, skoro sobie nie zasluzylam jak to zostalo ujete to spoko, rozumiem.Żegnam się i życzę powodzenia na dalszym etapie ciazy oraz szczęśliwego rozwiązania dla wszystkich :)

Magdalena czy ktoś Ci zarzucił, że za mało się udzielasz?? Nie wiem dlaczego ale skojarzyłaś mi się z MłodąMamą, że w jednym czasie dołączyłyście do nas.. uznałam, że na tyle się z nami zżyłyście, że należy Wam się dostęp nawet bez waszego zwrócenia uwagi na to.. zażartowałam, że nie zamieściłaś zdjęcia co wyżej wyjaśniłam już.. o co ten foch?
Wydaje mi się, że na tym zakończymy temat, ty piszesz z nami dalej a jak chcesz mi nawrzucać to na prv proszę zniosę wszystko z godnością.. :baffled:

Chciałam jeszcze posiedziec z wami ale już nie dam rady teraz zmykam na serio jak wstaje rano lub koło południa:p to się odezwę a na dodatek oprócz nerki Grzesiu daje znów czadu wczoraj cały dzień nic pogadalam z nim przed spaniem i całą noc miałam nie przespana a teraz się znowu zaczyna :)

reklama
Lu Iza ona mi powiedziała ze takie info dostała od położnej (która pracuje w szpitalu w którym chce rodzic) żeby te prysznice zimno -ciepło robić i szczypac sutki :) ja sie w piersi dotknąć nie moge bo mnie tak bolą a co dopiero cos z nimi robić :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry