Cześć
poczytałam trochę i chciałabym się przywitać. Ostatni okres miałam 30.05. a 27.06. robiłam i test (w sumie, aż 3
i wszystkie pozytywne). Jestem już po pierwszej wizycie 11.07 i trochę jestem przerażona, ponieważ byłam u jednego z najlepszych ginekologów w moim mieście i trochę mnie zaniepokoił, powiedział, że według niego ciąża wygląda na trochę za małą CRL- 3,2 mm. Czytałam normy i niby w 6 tygodniu powinno być 4 mm więc sama nie wiem co mam o tym myśleć, kazał się nie stresować i zgłosić się natychmiast jakbym plamiła, albo dostała bóli okresowych, więc od prawie tygodnia latam co chwilę do łazienki i sprawdzam czy wszystko ok i nie ukrywam, że trochę świruję. Zrobiłam też bete w dniu wizyty (zalecenie lekarza) i na tamten dzień wynik ponad 7 700, wysłałam mu ten wynik i powiedział, że jest ok. Dodam, że to moja pierwsza ciąża, do tego w pierwszym cyklu starań, więc czytając wszystkie historie ciężko mi uwierzyć, że wszystko może być dobrze tak za pierwszym razem. Pozdrawiam wszystkie forumowiczki