Ja tam uzywalam tych samych butelek do mleka i do ewentualnej herbatki, ale tej dawalam do 6 miesiaca moze ze 2 razy. Po 6 miesiacu sa juz niekapki czy bidony i ja cos takiego wtedy wprowadzilam, jak juz mala stabilnie siedziala to dostala bidon ze słomka i lepiej sobie radzila niz z niekapkiem

inna sprawa ze malo chetnie pila cokolwiek niz mleko. A tak btw to dziecka karmionego wylacznie piersia ponoc nie trzeba dopajac, ale moze sie cos w tym temacie zmienilo
Ania zdrowka dla synka, astmy współczuję, ale chyba dobrze ze juz poznaliscie "wroga" i wiadomo jak z nim walczyc
Manka wow, ja torbę mialam spakowana miesiac przed terminem i tylko co chwile z niej cos wyciagalam

w okolicach 38 tygodnia planuję juz miec spakowaną, ewentualnie dorzucić na szybko kosmetyki czy szczotke do zebow
Fanti u nas babydream jakis czas temu ok 10 zl kosztowal za duza butle plynu 3w1, szampon na pewno ok 4-6 zl
Ktoras pytala jeszcze o wielkosc torby - ja mialam średnią walizkę a i tak sie nie zmieściłam, pampersy, te pieluchy na połóg zajmowaly ze 3/4 torby

warto spojrzec co szpital sugeruje zabrac ze sobą, a co zapewnia, bo moze byc tak ze bedzie potrzeba np tylko wziac ubranko do wyjscia dla dziecka. A tak to zastanawiam się czy nie brac 2 toreb - 1 na poród, 2 na pobyt, tą 2 maz by wymienil czy dowiozl, zobaczymy jak to wyjdzie.
Jeszcze byl temat husteczek, zerknijcie sobie na bloga srokao - mi najbardziej przypasowaly fioletowe dady i ewentualnie zielone huggiesy
Ech staram się was czytac na bieżąco, ale czasu na odpisywanie za malo