reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Dzień dobry Dziewczynki:) mnie znowu bezsenność dopadła:/ mecze się już od godziny... byliśmy wczoraj rodzinnie oglądać wózki, foteliki i bazy isofix...
Teraz na Maxi Cosi jest promocja w Katowicach i kosztuje 300 zł taniej... ale nie wiem czy już się na niego rzucać i kupować czy jeszcze poczekać trochę...
Kiedy kupujecie wozek? Macie ustalony jakiś termin bo mam termin porodu na 8 marca i nie wiem czy nie za wcześnie na taki zakup:/
Przy Zuzce wózek był zapłacony też jakoś 3 miesiące wcześniej ale odebrany z 2 tyg przed porodem...
M z Zuzka idą na basen z samego rana, tzn jadą na godz 9 a ja pozamiatalam dół domu i zacznę robić obiad jak dadzą mi znak, że wychodzą z basenu. Zuzka zawsze jest bardzo głodna po basenie...
A potem mam zamiar udać się na drzemke:)

Isia ja tez się obudzilam z okropnym bolem głowy i spac nie mogę:baffled: z tym wózkiem to bym zrobila tak jak Ty zrobilas przy pierwszej corce, po co tracic gwarancję ;) (o ile liczona jest od odbioru wozka, a nie od zaplaty). Ja swoj kupowalam jakis miesiac przed terminem, trzeba bylo jeszcze chwilkę poczekać az dojedzie do sklepu, ale tak z miesiac stal i się kurzyl, bo oczywiscie musialam go złożyć podziwiac :P

Barbra ale Cię wzięło od tego kwaśnego, tez tak czasami mam, dobrze ze nie mam tym razem zachcianek na kwasne rzeczy bo bylby problem :O zrobilam w tej ciazy raz żurek i ze 2 dni go czułam, fajnie nie bylo

Xa ja mam tez juz butelki kupione dwie. Chusteczki tez 6 paczek. Teraz muszę kupić pampersy. Wózek zamowiony do odbioru w lutym
A rzeczy trochę mam a by kupić coś nowego to czekam az poznamy płeć

Ale mialam dziwny sen. Śnił mi się bronek że mój nieżyjący tato go pilnował i robił mu butlę. Wtedy ja chciałam go nakarmić podniosłam do góry A to był mój pies. Potem karmiłam już dziecko i zastanawiałam się dlaczego ani razu nie dałam mu Cyca A miał już kilka tygodni.

Nailie chyba tak zrobię jak mówiłaś z tym wózkiem.... a z drugiej strony jest 300 zł taniej ehhhh i bądź tu mądry człowieku ;)

Kkasia a kiedy poznacie płeć? Ja nie mam ani chusteczek ani pampersow jeszcze....i nie wiem kiedy kupie ubrania bo czeka nas jeszcze remont domu :/ tzn trzech pokoi ale kurz pewnie będzie wszędzie :(
Najgorsze jest to, że nie wiem kiedy ten remont bo dostaliśmy kolejne zlecenie do końca grudnia a znając życie to przyciągnie się do końca stycznia o nie wiem kiedy M ma zamiar zrobić ten remont:/ a ponieważ w tyg go nie ma w domu i wraca w pt w nocy to w weekend mu się nie chce... a przy swojej działalności można zapomnieć o urlopie :/ tym bardziej że u nas zawsze w lutym marcu jest spokojniejszy okres... No chyba że kogoś weźmiemy do tego remontu ale to znowu kasa :/
Fanti niezły sen... byłaś spokojna jak się obudziłas? Bo ja nie lubię jak się obudze i czuję strach... ale to chyba nikt nie lubi ;)

Isia1982 nie mam pojęcia kiedy. Tydzień temu byłam na wizycje i lekarka nic nie widziała stwierdziła nastepna wizyta 18 grudzień dopiero i cały czas mam dylemat czy isc na 3d czy nie

Dziewczynki u nas sniadanie zjedzone juz po 8,teraz mam zamiar szybciutko pocwiczyc bo mam zas cisnienie niskie (80/60) zreszta czuje bo non stop kreci mi sie w glowie i ciemno przed oczami...Czyzby nowe tabletki jednak byly gorsze ? :crazy: A pozniej do mamy na obiadek :-)

reklama
Witam się z rana. Syn pojechał z mężem na te chrzciny . Ja opuściłam, wczoraj z tego kaszlu zwymiotowalam i wolę nie wychodzić z domu żebym zapalenia płuc nie dostała ;/ będę się stresować ,czy moje dzieci nie jest głodne ,czy go tam pilnują . Zamiast odpocząć to będę siedzieć jak na szpilkach ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry