BarBra oj biedna Ty <przytul> wypoczywaj ile się da i mam nadzieję, że będzie dobrze

A z tego co pamiętam to Twój Grzesiu od początku duży był

Bar a infekcje na podstawie czego lekarz Ci stwierdził? Robił Ci jakieś wymazy do badania?
Teraz to nie wiem, mi brzuch też czasami robi się twardy, ale za jakiś czas znowu jest normalny. Nie wiedziałam, ze to mogą być skurcze, bo jakoś nie bardzo to dla mnie odczuwalne. We wtorek idę na wizytę to zobaczymy co się w brzuchu dzieje
MłodaMama obecnie Ty i dzidzia jesteście na pierwszym miejscu, więc jak wytłumaczyłaś koleżance dlaczego nie możesz chodzić rano do dzieci to mając swoje powinna doskonale Cie zrozumieć, że dobro Twojej dzidzi najważniejsze. W sumie to CI powiem, że skoro pomagałaś zawsze koleżance to możesz teraz zapytać czy ona Ci pomoże w ogarnięciu mieszkania nowego, bo masz zalecenie lekarza leżeć i ciężkich prac nie robić, zobaczysz jak zareaguje. Czy będzie chętna do pomocy czy na dzień dobry wymówek będzie szukać.
Cocosh ja na Twoim miejscu od razu skontaktowała bym się z właścicielką firmy, zrobiła jej zdjęcia jak pracują robotnicy, bądź poprosiła o przyjazd i zobaczenie na żywo. Takie rzeczy od razu trzeba załatwić, bo jak nic nie zgłosisz to jak pisałaś, ze w piątek mają znowu coś montować to może być powtórka. Mam nadzieję, że umowę podpisałaś, jak tak to bym się nie przejmowała i od razu zgłaszała reklamację.