reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Mi odszedł czop w poniedziałek ,spanikowalam bo zobaczyłam krew i pojechałam natychmiast do szpitala ,tam z nerwów wysokie ciśnienie i wywoływanie porodu ...

Dziewczęta :D co tutaj się dzieje... widocznie moje wizyty u ,przyszlej' teściowej nie są dobre bo zaraz sie cos dzieje[emoji14]

Ja gotuję sobie ziemniaki i mam zamiar zjeść żurek ^^

Oddałam mamie mojego reklamowke z rzeczami co mi ostatnio załatwiła Ale wybrałam z tego tylko przescieradelka... i wiecie co? Ona zaraz z siostrą mojego zobaczyly co wzięłam pyta się matka ( czemu nie chciałam tej pościeli itp) a mój ze już mamy 3 komplety uzywanych a 4 babcia ma kupić nam jakiś fajny Nowy i ze za dużo tego już jest... a po za tym ten kolor nam nie pasuje do niczego to wiecie co usłyszałam? (Siostra mojego) AHA TO FAJNIE ŻE WYBIERACIE POŚCIEL POD KOLOR CZEGO POKOJU?!
Tak szczerze? ********* ja obchodzi pod co ja wybieram pościel nawet mogę pod kolor swoich majtek jak nie chce to nie! Po za tym mi sie ona NIE PODOBAŁA i powiedziałam że nie w MOIM GUŚCIE i ze dziękuję :) brr

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Jezu dziewczyny nie straszcie tymi skurczami:szok: Idę spakować torbę, bo już na prawdę poczułam presję, a jestem w czarnej dupie. Synkowi zamówiłam łóżko i ma przyjść na dniach, mam nadzieję, że szybko się do niego przyzwyczai i pozwoli siostrze korzystać z łóżeczka;-) ;)

No ja już nie wiem.. miałam 6 miejsc.. plus jedno dodatkowe dla Serduszka.. a teraz Cień się wciska w kolejkę, Volka na 27 i jeszcze Isia na wtorek.. To może kto pierwszy ten lepszy?:p

Kurczę żeby rano nie było 3wiadomości :D HEJKA MY JUŻ PO BOLAŁO ALE DALYSMY RADE :D hah

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Młoda co to znaczy??? Bo już się gubię z wami.. :/

Ja dzis jeszcze papier toaletowy sobie dopakowalam bo z doświadczenia wiem, ze w szpitalach często z tym kiepsko.
Ciekawe czy będę musiała miec tez swój kubek i sztućce, muszę zapytać położnej bo poprzednim razem musiałam miec swoje

reklama
Co tu się dzieje :D
Jutro jak wejdę, to nie wiadomo ile się rozpakuje :)

Ja dziś w końcu aptekę zamówiłam. Trzeba się wziąć za wszystko :)

Do góry