Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Izik ja po pierwszym porodzie, jeszcze bedac na porodowce powiedzialam, ze za dwa lata wracam z drugim - i sie spelni;D rowne dwa lata po pierwszym porodzie wroce rodzic drugie ;D ale juz teraz na porodowce bede siedziala cicho i o trzecim nie wspomnę ;D
Fanti kciuki za meza! Wszystko bedzie dobrze! a kiedy beda wyniki? Juz dzisiaj sie czegos dowie?
Bar Bra Ty sie juz szyjka nie martw, juz mozemy rodzic a co do ruchow to moj sie rusza non stop. Czasem to tak boli, ze mam dosyc ale wiem, ze to na 90% moja ostatnia ciaza i ciesze sie tymi kopniakami ile moge
Cień moja jest nieaktywna tak jak wcześniej[emoji14]teraz jest bardziej spokojnym dzieckiem czasami się wypina dziwnie ale zaraz ja stukam i wraca do normalności ^^
Bar ja też mam na tylnej ścianie i podobne odczucia...jedno wielkie bajabongo w tym moim brzuchu... P.s. pasuje Ci ta czerwień
Cień my mamy zawsze ok 19-20 stopni. Ola spała w body, pajacyku i wsadzona do śpiworka bez rękawów. Do tej pory lata cienko ubrana i zdrowa jest jak rydz. Ale my ogólnie jesteśmy zwolennikami hartowania