reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
nie polecam ćwiczeń po 20. Chodzę i sprzątam
Nie wolno tego robić! Bój się boba

Oh My God Omg GIF by Paramount+
Serce me podskakuje! Proszę trzymać się macicy i nie puszczać bombelki

Teraz mam nadzieję wszystko będzie ok że będzie coraz bardziej ciemna krecha
I ten cienko kreskę i ja widzę :)) gratuluje serduchem

Poprzedni cykl miałam biochemiczna i z tyłu głowy jest taki jakby strach przed tą beta ale też mam autocu mechanikana nie bardzo mi się od rana autobusem jechać zresztą robiłam to ostatnio x lat temu nie umiem nawet biletu kupić 🤣🤣🤣
ja rozumiem strach, ale jednak jeśli sytuacja by się powtórzyła (czego nie życzę!), to zawsze masz kolejne niepowodzenie „na papierze” i jest to wtedy podstawa to diagnostyki w tym kierunku… Zastanów się nad tym, ale zrobisz jak zechcesz

ja rozumiem strach, ale jednak jeśli sytuacja by się powtórzyła (czego nie życzę!), to zawsze masz kolejne niepowodzenie „na papierze” i jest to wtedy podstawa to diagnostyki w tym kierunku… Zastanów się nad tym, ale zrobisz jak zechcesz
No to też prawda a w mojej drodze dwie biochem wiec chyba masz rację to muszę zobaczyć rozkład autobusów 😁

Jak nie urok to sraczka. mam nadzieję, że do wieczora będziesz się lepieij czuła i będziesz miałą ochotę cos podziałać ;)
Sraczke miałam w sobotę, syn w piątek. A córka w sobotę wymioty. Więc ogólnie syf jest z nami. Wczoraj padłam bez siły. Może dziś albo jutro coś w temacie zadziałamy. Ale wczoraj cały dzień poza domem więc jak wróciłam to tylko wypiłam grzańca bo mi mąż zaproponował i poszłam do łóżka.

reklama
No to też prawda a w mojej drodze dwie biochem wiec chyba masz rację to muszę zobaczyć rozkład autobusów 😁
ja jestem po trzech w tych staraniach o gdybym tego nie udokumentowała to nie byłabym po tylu badaniach, nie dostała skierowań do poradni i nie byłabym po operacji, a dalej bym się starała i roniła, bo przecież wszystko jest niby ok

Do góry