królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Czasami tak bywaWczoraj próbowaliśmy i było bardzo przyjemnie i fajnie, ale finał się nie udał ;(

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czasami tak bywaWczoraj próbowaliśmy i było bardzo przyjemnie i fajnie, ale finał się nie udał ;(
W trzon bolesny i skomplikowany temat, a jeszcze żeby nie pogłębiać problemu trzeba się trzymaćStrasznie mi Ciebie szkoda
Ja to się przynajmniej mogę łudzić, że pyknie. A bez seksu to lipa
Tak, tez to slyszalam. Wiec sie go je od owu do 5-6dpo. Potem najwyzej juz bez tego trzona moznano właśnie nie jestem pewnabyć może powielam bzdury, więc w razie czego proszę kogoś mądrego o sprostowanie i generalnie proszę o branie poprawki na to, co napisze, ale ktoś kiedyś napisał, że ananas do 6dpo powinno się jeść, bo może wywoływać skurcze macicy i przez to negatywnie wpływać na proces zagnieżdżenia - jeżeli to prawda, to może zaszkodzić
![]()
no ten trzon jest najważniejszy - czyli to, czego nie ma w ananasach w plastrach z puszkiAle chodzi o ten taki... trzon?Czy po prostu miąższ?
Dzięki za info! Myślałam, że chodzi o sam miąższO trzonzobacz idealnie pasuje.
Tak, ten twardy środek, który normalnie np w puszkach nie ma. Dlatego trzeba kupić świeżego.
O właśnie- bromelina to sie nazywa.no bo to właśnie ten środek jest najważniejszy, bo ma najwięcej bromeliny![]()
Wiem, ale u nas coraz częściej niestety, a i tak z regularnym seksem mamy trudności... no ale staram się nie załamywać, bo tylko to pogłębi problem.Czasami tak bywa![]()
no i od soboty nie było seksu, tylko wczoraj bez finału? @olka11135 świadkiem, że plemniki potrafią wytrzymać kilka dniMonitoring w poniedziałek - 19 mm, w pn spadek również temperatury, wtorek wieczorem pozytywny test owulacyjny - crealblue, środa rano wzrost duży temperatury, czwartek rano 3 dzień wzrostu temperatury ;D No nie da się tutaj niczego inaczej zinterpretować ;D Mogę się łudzić, że może dziś owu... ale no ostatnio i tak do niezbyt częstych seksów doszły zaburzenia z wytryskiem, wczoraj pół nocy o tym przegadaliśmy, do męża chyba w końcu dotarła powaga sytuacji, więc zobaczymy co dalej
To z sobotniego stosunku masz szansę. Tutaj Paxa miała stosunek tez 5 +-1 dzień dni przed ovu i ciąża jest.na 100% wczoraj miałam owulację, a seks ostatni był w sobotę, więc już jestem po owulacji