reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

A jak tak nieśmiało z pytanie czy ktoś chce zakładać kwietniowe?

Bo ja w sumie doszłam do wniosku, że mogę xD jak nie ma kogoś napalonego

hot alyssa milano GIF

reklama
Hejka 😁 ja mam dziś lenia, najchętniej zwolniłabym się z pracy i coś porobiła na ogrodzie bo nawet ładna pogoda dziś u mnie. 😊 Ptaszki śpiewają, bazie już na drzewkach a ciąsza brak 🥺 ale dziś 6dc, zaczynam brać się za męża i lecimy z naszym grudniowym bobasem 😁 myślałam czy by się nie zapisać na monitoring ale chyba "odpuszczę" w tym miesiącu 🙈
u mnie leje deszcz 😭

Czy wiecie może czy przed histero trzeba odstawić acard?
Raczej tak.
A co do acardu taka ciekawostka- zaszłam w cyklu w którym endometrium nie było sztucznie napompowane przez acard i witaminy bo ich nie brałam. 😉 wcześniej brałam acard po owulacji ale nic z tego. Nie wiem czy akurat to pomogło czy inne czynniki ale czasem przesadzanie z lekami i suplami wychodzi na złe bo lepiej mieć cieńsze endo ale nie sztucznie podbite. 🙂

U mnie biało. Ale to dopiero 9/10 dpo. Lecz jak w tamtym miesiącu mialam nadzieję na pozytywny wynik tak w tym miesiącu cały czas czuję, że się na pewno nie udało. Do tego od wczoraj czuję się kiepsko. Ciągle mi Zimno. Rano obudziłam się z zajadem. Brak apetytu. Chyba coś mnie rozkłada

reklama
Do góry