Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Według mnie bezowulacyjny ale możesz w sumie zrobić, żeby się upewnić. Każdy organizm jest inny. Raz sprawdzisz i na następny raz będziesz wiedziała o co kaman.Dla zabicia czasu wrzucę mój kosmiczny wykres. Jest wogole sens robić jutro proga?
u mnie leje deszczHejkaja mam dziś lenia, najchętniej zwolniłabym się z pracy i coś porobiła na ogrodzie bo nawet ładna pogoda dziś u mnie.
Ptaszki śpiewają, bazie już na drzewkach a ciąsza brak
ale dziś 6dc, zaczynam brać się za męża i lecimy z naszym grudniowym bobasem
myślałam czy by się nie zapisać na monitoring ale chyba "odpuszczę" w tym miesiącu
![]()
Ja bardzo czekam na kwietniowy wątekA jak tak nieśmiało z pytanie czy ktoś chce zakładać kwietniowe?
Bo ja w sumie doszłam do wniosku, że mogę xD jak nie ma kogoś napalonego
![]()
Ależ oczywiści, że możeszA jak tak nieśmiało z pytanie czy ktoś chce zakładać kwietniowe?
Bo ja w sumie doszłam do wniosku, że mogę xD jak nie ma kogoś napalonego
![]()
Raczej tak.Czy wiecie może czy przed histero trzeba odstawić acard?
post pisze:o Pani, to są prawdziwe peaki, nie to co u mnie![]()