reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

No ale czekaj no, masz cień, może warto tę betę sprawdzić z testem za 2 dni? Była tu dziewczyna, tez ciąży niby nie było, a 2 dni później beta juz ciążowa 🤷‍♀️
Pewnie sprawdzę, ale ten niski progesteron nie wróży dobrze.
Zobaczymy.
W każdym razie dupka i tak mam do jutra, w piątek siebokaze czy kupować następne opakowanie.

reklama
Moze we krwi polazać, ze ciąża jest, a w moczu moze być za małe stężenie i jeszcze nie wyjdzie test. Ale wynik bety 7d po o niczym nie przesądza, to, ze jest negatywna nie oznacza, ze np za 2 dni nie moze być pozytywna. Właściwy poziom proga potwierdza ovu, jest jedno kłócie i 2 wyniki.
Aaa dobra, znowu rozjaśniałaś mi życie tym. Dziękuje ❤️
Bo myślałam, że pójdę na proga żeby zobaczyć czy wszystko gra po mojej stronie. Ale że pasuje zrobić betę, a ja nie mam oczekiwań wobec tego cyklu to nie będę robić. Zbyt stresujące by było dla mnie 😂

tak w sumie to jak teraz dalej je będę miała to już chyba je oleje, bo nie wiem co mam więcej zrobić
A ciekawe jaki jest wynik proga w dniach, kiedy dzieją się plamienia. Bo ja od kilku cykli miałam plamienia na kilka dni przed okresem, potem dzień dwa spokoju i nagle jeb okres. Tak jakby sobie na raty spadał ten progesteron

A ciekawe jaki jest wynik proga w dniach, kiedy dzieją się plamienia. Bo ja od kilku cykli miałam plamienia na kilka dni przed okresem, potem dzień dwa spokoju i nagle jeb okres. Tak jakby sobie na raty spadał ten progesteron
no to plemienia pojawiają się 6-7dpo i wtedy progestron miałam tak 16-23.

A pewnie teraz w ciążowym cyklu bez plamień?
Ja mam plamienia 2 dni przed okresem, ale wszyscy mówią, że to zapowiedź okresu, ale czy na pewno??:D

a brałaś proga? Czy tak po prostu teraz gdy jest cionsz to nie było plamien i progesteron ok?

reklama
Do góry