reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Witam,od razu-dzięki PrzyszłaMamusiu
Asze ty to masz super z tym mężulem-takie pychotki non stop ci robi:tak::tak:A w ogóle to wszystkiego naj,naj dle Milo!!!!!
Ja do gina ide w srode dopiero ale zastanawiałam się czy nie zgłosić się wcześniej bo coś mi intuicja podpowiada że chyba mam za czesto skurcze:dry:Niby nie bolą,ale....
No i dzisiaj jestem ostatni dzięn na necie bo jednak idę do mamy bo remoncik przerodził się w giganta:baffled::baffled::szok:Cały przyszły tydz. mnie nie będzie,ale może gzieś u kogoś się uda cos skrobnąć...
Jakby co to mam numery tel.a i jeszcze jedno-Marteczka jakby co to powodzenia(ale mam nadzieję że zastanę cie w dwupaku jeszcze po powrocie)-papatki

smacznego:) warto nawet zgage pocierpiec dla takich pysznosci mniam:tak:
ja postanowiłam ze skoro w czwartek wyapda tzw. tłusty czwartek więc skorzytsam z okazji i jako ze to mój ostatni dzien w pracy będzie to zrobię mały słodki poczęstunek dla moich biednych kolegów którzy zostana sami z moimi papierami - czego im nie zazdroszcze...:sorry2:

Milo dziękuje za życzenia:tak::tak::-D:-D
No mój mąż ostatnio załapał bakcyla pieczenia i wciąż i coś wymyśla, w czwartek chce pączki - chyba mi zrobi:tak:
Niekat pożegnaj się ładnie i odpoczynek!!!:tak:
Mamma lepiej rzeczywiście idź wcześniej chociażby dla spokojności:tak::tak: i wracaj do nas szybko w dwupaku!!!:-D
Giza racja, racja!!:-D:-D

o rany!własnie wciagnełam kurczaka po amerykansku (udko) z pieczarkami....:sorry2:ale się najadłam i nawet nie jest mi niedobrze:confused:koneicznie musze odejsc z tej rpacy bo sie roztyje masakrycznie przez te obiadki na telefon - no ale jak nie zjeśc jak całe biuro emigruje do kuchni:sorry2:

:tak:WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO:tak: dla Waszych Milów;-):-):-):-)
mój nienarodzony jeszcze synuś miał imieninki 16 stycznia:tak:złozyłam mu zyczenia i nakremowałam brzuszek podwojnie żeby mu było milo i elastycznie;-):-p:tak:

Nadrabiam wczorajsze zaległości ;-)

Marteczka - to super że dzidzia już gotowa. WOW to zostało Ci 3 tyg względnego dwupaku :-D:-D:-D Ale to zleciało (troszkę Ci zazdroszczę, bo ja jeszcze miesiąc od Twojego terminu)

Asze - ale smaka narobiłaś tym placuszkiem :tak:

A ja dziś 34-ty!!

Już tłusty czwartek się zbliża?? Ale będziemy ucztować - hihi

Pisze co u mnie, wczoraj wybrałam się do zaprzyjaźnionej Pani Zosieńki i jak przechodziłam na drugą stronę ulicy (a nie było tam chodnika tylko pobocze) wywinełam orła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Całe szczęście upadłam na kolano bo zdążyłam wyciągnąć rękę z kieszeni (bo tak to bym pyskiem i brzuchem w błotko walneła jak nic) Sprzeklinałam się jak nie wiem bo nie dość że sierota to jeszcze świeżo wyprane portaski i kurteczka! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Później na SzR była Pani ordynator od bobasów, to się wypytałam co chciałam (bo żadna się nie odezwała) - ale to opisałam na innym wątku - a dziś już też miasteczko obleciałam a teraz zażeram się czekoladką toffi :zawstydzona/y::-D:zawstydzona/y:
a na obiadek w planie są kopytka na życzenie męża :-D

reklama
Do góry