Dusia08
Marzec '08
Ja bylam w tamtym tygodniu u gina i teraz ide w nastepny wtorek, no i od wtorku juz co tydzien.
Mnie tez wszystko juz denerwuje ale chyba troche mniej niz na poczatku ciazy. I sie tak ze swoim nie kluce jak wtedy, ale na poczatku to byl jeszcze stres z weselem i mysle ze przez to bylam taka nerwowa.
 ale chyba troche mniej niz na poczatku ciazy. I sie tak ze swoim nie kluce jak wtedy, ale na poczatku to byl jeszcze stres z weselem i mysle ze przez to bylam taka nerwowa. 
Mam nadzieje ze niedlugo nerwy przejda i oby nie bylo gorzej po porodzie. Trzymam kciuki :-)

Marteczka- Myslalam ze za akceptowalam zaproszenie hmmm musialam jakos przeoczyc. Sorki juz zrobione.
 hmmm musialam jakos przeoczyc. Sorki juz zrobione. 

Mnie tez wszystko juz denerwuje
 ale chyba troche mniej niz na poczatku ciazy. I sie tak ze swoim nie kluce jak wtedy, ale na poczatku to byl jeszcze stres z weselem i mysle ze przez to bylam taka nerwowa.
 ale chyba troche mniej niz na poczatku ciazy. I sie tak ze swoim nie kluce jak wtedy, ale na poczatku to byl jeszcze stres z weselem i mysle ze przez to bylam taka nerwowa. Mam nadzieje ze niedlugo nerwy przejda i oby nie bylo gorzej po porodzie. Trzymam kciuki :-)
Marteczka- Myslalam ze za akceptowalam zaproszenie

Mężuś miał dzis wolne (odbierał za sobotę) wiec mnei zawiózł na badania a potem odstawił do pracy - po drodze podjechał pod spozywczaka i powiedziął zebym sobie sniadanie kupiła bo nic nie wziełam... wiec juz jest lepiej m-dzy nami
Mężuś miał dzis wolne (odbierał za sobotę) wiec mnei zawiózł na badania a potem odstawił do pracy - po drodze podjechał pod spozywczaka i powiedziął zebym sobie sniadanie kupiła bo nic nie wziełam... wiec juz jest lepiej m-dzy nami
 cieszy mnie to
cieszy mnie to

albo jak mam racje;-) ( a mam ja zazwyczaj) ale i tak faceci wiedza lepiej wiec ty;lko przytakuje i juz
albo jak mam racje;-) ( a mam ja zazwyczaj) ale i tak faceci wiedza lepiej wiec ty;lko przytakuje i juz