reklama

Marcóweczki 2011

dzień dobry :-)

odprawiłam moje dziecko do szkoły pierwszy raz, aż mi się łezka w oku zakręciła :zawstydzona/y: a teraz muszę sobie dzień do 15 zająć żeby nie myśleć co ona tam biedulka porabia :-( ach a obiecywałam sobie, że nie będę porypaną mamuśką co wszystko przeżywa bardziej niż dziecko :-p

no więc zaraz zabieram się za pranie, sprzątanie i gotowanie i jakoś zleci te pare godzin :happy2:. Wstawię Wam tu zaraz zdjęcie mojej małej w mundurku szkolnym, jak mi się uda :-p

reklama
Witajcie Kochane:)

Koncia- no to akurat rozgarnięta koleżanka i mimo ze ma 24 lata to25 lat to wynajmuje mieszkanie ze swoim mężczyzna- sama się utrzymuje i jeszcze 20.XII zostanie szczęśliwa mama:)

Magdzior- na szczęście emek ma tego świadomość i jak tylko po 2 tyg.będzie mógł zacząć rehabilitacje to poleci na nią jak na skrzydłach żeby jak najszybciej chodzić:)

Trzebiska-
to faktycznie niezła przygoda- nawet nie wiedziałam ze tak mogą zrobić jak ktoś nie ma biletu!!

Scarletka- żeby te lepsze sny mogły się przenosić na prawdziwe życie:) ah byłoby pięknie:)

Malinka- no jakoś sobie radzimy....dziwnie tak samej...a jak już jestem w domku to nawet mi się tv nie chce włączyć tylko siedzę w takiej ciszy. Mama mi pieski karmi, popołudniami pale sobie w piecu- choć pogoda mi sprzyja i jest oki póki co- nie muszę palić jak wariat przez całe dnie- bo w sumie jak już jestem to siedzę tylko w sypialni:) Poza tym nawet mi ten czas szybko leci:)
I ja tez tak czasem mam ze siedzieć się nie da- i szukasz zajęcia choćby na silę:) tylko teraz mi ten power opadł na zero przez te wszystkie kłopoty, moja chorobie i operacje M. Mam nadzieje ze to szybko minie i wróci ten power póki mogę się jeszcze ruszać:)

Ewe- mam nadzieje ze tylko te 2-3 dni bo normalnie to az mi go szkoda zeby tak cierpiał!

Uciekam się zbierać i jadę do eMka:)
pa pa miłego dnia:-)

Witam się ledwo żywa... Opryszczka urosła do gigantycznych rozmiarów i mam nos jak kartofel...

Skarletka a jednak ścięte! To ja też muszę fotę podlukać;)

Futrzakowa Ty nie udawaj że leniwa tylko dawaj fotkę;) teraz już się nie wymigasz że masz odrosty;)

Milutek dobrze że operacja się udała, oby szybko rehabilitacja przyniosła efekty.

Papcia jak dasz fotę to linczu nie bedzie! A sny no no ciekawe hehe ja takich nie mam z M. Jak już to z jakimiś innymi facetami:szok:

Trzebiska ale uparty koleś. Ciekawe czy duża karę dostał bo powinien!

Ewi ja fote a zjakiej paki ja sie nie opicywałąm już bardzo dawno ba dopiero getry wciągłam na tyłek bo tak sie zajełam czytaniem co u was że zapomniałam sie ubrać tzn miałam je wciągniete do kolan

Zaraz furi dostane bo nie moge napalić w piecu niech no tylko em wróci z roboty to ja mu pokaże!!!! rano napalił mi w piecu i owszem tylko zapomniał mi go zamknąć i jak ja próbowałam spać to sie wszystko wypaliło!!!
Do tego pies sąsiadów wyje już nie wiem od ilu godzin normalnie szału dostane zaraz a taki fajny dzień sie zapowiadał.

Pinia dla naszych kruszynek potrafimy znieść wszystko prawda?? Jedz jedz na zdrówko ;* Ja tak sobie powtarzam przy kolejnym batoniku ;)

Scarlet może po chorobie musi nadrobić energetyczne braki, niech śpi :)

Milusia pozdrów koniecznie swojego biedaka od wszystkich forumowych pączków!!!!!!!!!!!!!! Koniecznie!!!!!!!!!!!

Bomba.gif

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry