reklama

Marcóweczki 2011

reklama
A no bo kur*** w tej kamienicy chyba dzisiaj wszyscy oszaleli oczywiście pies jak wył tak wyje teraz na przemian za szczekaniem sąsiadka ze schizofremią walczy z facetem z elektrowni na korytarzy na całe gardło że jest głupim h*** bo ma 120zl rachunku za prad , alkoholik z nad sufitu leje sie ze swoją żona od 7rana kużwa właśnych myśli nie słysze a jestem u siebie właśnie do całości dorzuciła sie sąsiadka z naprzeciwka która nie umie mówić tylko wrzeszczy na syna oczywiście na korytarzu jak tu nie oszalećććććććććććć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Papcia - po prostu dołącz się do ogólnego harmideru tylko głośniej :)) To czasem nieźle działa. Jak się na mnie kiedyś sąsiad wydarł to go przegłosowałam i od tej pory mija mnie z daleka :))

haloooo halooooo:) jestem:> po 5 dniach, tęskniła któraś?;>

postanowiłam sobie, że nadrobię Was, mam nadzieję, że podołam:) Wybaczcie moją nieobecność, ale byliśmy w Toruniu, a u rodziców kiepsko z dostępem do netu;) Zahaczyłam od razu o ginka, wieści z wizyty w osobnym wątku;) Dziś odpoczywam i nastrajam się na święta:)

Pestusia- Welcome:-D:-)

a ja dzis jestem taka śnięta ze szok przez 2 zarwane nocki przez zgagę ledwo siedzę:-( mam nadzieję ze dzis bedzie ok:happy2: coś czuje ze przed prodem sie juz nie wyspie......a własnie od jutra zaczynam 8 miesiąc ciazy:szok::szok:

reklama
jak to ósmy miesiąc?

0 - 4,5 pierwszy miesiąc
4,5 - 9 drugi
9 - 13,5 trzeci
13,5 - 18 czwarty
18 - 22,5 piąty
22,5 - 27 szosty
27 - 31,5 siodmy
31,5 - 36 ósmy
36 - 40 dziewiąty

Nowe wątki