Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zaraz nas zasypie całkiem;-)
Jesli całkowita liczba białych krwinek (WBC) jest w normie to nie, z tym że norma dla ciężarówek jest wyższa niż dla "normalnych" dorosłych:-). Poprostu masz mniej limfocytów na ten moment a pewnie więcej granulocytów (neutrofilii). Skład procentowy białych krwinek może się wahać np z powodu kataruVetka ja mam pytanko do morfologiiiCzy LYM% 15,0 powinnam się martwić? (norma 25-50) Nie wiem co to znaczy :/ A wizyta dopiero 20ego...
Ewe1985- Ja jestem zwolennikiem stosowanie gotowych karm dobrych firm np. Hills, Royal Canin, Eucanuba i wtedy nie ma potrzeby dodawania czegokolwiek. Jajko winno być ugotowane z powodu możliwości obecności pałeczek salmonella w surowym, co do tranu - jesli jest to czysty tran możesz podawać bez przerwy, jeśli z wit. D i A trzeba robić przerwy. Ale niaprawdę nie ma nić lepszego niż pełnowartościowa gotowa komercyjna karma - w końcu nad nią siedzi sztab dietetyków. Mój kot (norweski leśny) je royal canin dla kotów długowłosych![]()
Masz go z polskiej hodowli?