reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Witam:)

u was sypie a u mnie nawet slonce swieci pewnie zimno jest strasznie ale ja dzisiaj nigdzie sie nie wybieram wiec tego sprawdzac nie bede:)

Malina ja tez musze do dentysty ale daleka droga cos sie wybrac nie moge :)

Papcia mnie swedzi pepek i to strasznie a ogolnie to boli w kroczu dzisiaj myslalam ze z lozka nie wstane:|

Milutek dzieci uciesza sie ze slodyczy:)

Ola na letnich?podziwiam:D

no coz ja wracam do nauki bo nie wiem czy na ladne oczy dostane zaliczenie:P

Ceść Pączuszki:-D
Przepraszam że tak rzadko do Was zaglądam ale na BB wpadam rzadziej,chciałam się pochwalić
A więc na 80% będą DZIEWCZYNKI!!
Jedna waży 261g a druga 220g
Są zdrowe nie za małe i leżą po oby stronach brzuszka. Nie widać oznak TTTS:-D
Badania mam dobre,anemi wyjątkowo brak,szyja się trzyma.
Na 100% będzie cc bo poród jednokosmówkowych grozi krwotokiem wewnątrz macicznym po urodzeniu pierwszego,więc juz nie mam co gdybać.
Usg robił mi gin na którego liczyłam i rzeczywiście jest super:tak:
Następna wizyta i usg 28 grudnia

Vetka jesteś nieoceniona :* Wielkie dzięki :*

Cornellka niech zmobilizuje Cię fakt, że podczas karmienia maluszek wyciąga z mamy co cenniejsze i dla mamy już naprawdę niewiele zostaje, więc pierwsze co dostaje po dupce to paznokcie, włosy i ząbki :/ Jak sobie o tym pomyślałam, to stwierdziłam, że łysa to jeszcz emogę być, ale szczerbata już nie chcę hahahahaha

Super wieści Poziomeczko :D Rośnijcie zdrowo całą trójeczką :*

A gdzie Bosapyta??

Bardzo temperamentne, po 2 talach mieliśmy mieszkanie do remontu, ale teraz Behemot ma 4 talat i troszke spoważniał. Gdybym miała wybierać drugi raz to Maine Coona bym wzieła. Tak, jest z polskiej hodowli.

Behemot :-D Spotkalam tylko jednego przedstawiciela Maine Coon w swoim zyciu, ale bylam pod WIELKIM wrazeniem. Po pierwsze byl to samiec i byl ogromny (mimo, ze jezcze mlody)... a po drugie zachowywal sie jak piesek :)

Malinaa- zarumieniłam się, naprawdę to nic takiego, mam trochę wiadomości związanych z zawodem i tyle a chętnie się dzielą bo wiem że "nawet najgorsza diagnoza jest lepsza niż jej brak" i że nieiwdza i niepewność stresuje

Harsz-mój waży 8,5 kg, Maine Coon samic potrafi wazyć nawet 13-14 kg. Norewgi tez są trochę "psie" ale bardziej temperamntne i pierwotne, mocno polujące, potrzebujące dużo ruchu

reklama
No właśnie jest psem Vetka - nie wyobrażam sobie takie kota giganta w domu szok :O
Ze wzrostem Fredka to nie wiem.. Mogę tak określić, że jak staje na łapkach, to sięga mi nimi do pępka ;) Ma ładną linię z talią ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry