reklama

Marcóweczki 2011

Harsh, wlasnie dlatego niedawno dopytywalam sie ile dziecko moze wazyc w tym okresie. uspokoilam sie, ze ma 95% szans na przezycie. Ale moj maluszek niech siedzi jak najdluzej..

reklama
Mój Tż jest z początku 7 miesiąca i dał radę. Co prawda wychorował się jako dziecko, ale teraz jest z niego kawał chłopa. A przecież przez 30 lat medycyna się tak rozwinęła, że nawet z tak wczesnego wcześniactwa dzieciaczki wychodzą bez szwanku.

W czwartek się chwaliłam, że pożyczyłam od kumpeli sukienkę na ślub. Mierzyłam ją rano i była ok, a wczoraj wieczorem przymierzyłam jeszcze raz i wyglądałam w niej jak krowa:-D Więc dzisiaj od rana maraton, najpierw poszukiwanie garnituru, a później sukienki dla mnie. Oto moja zdobycz:
sukienka.jpg
I co najważniejsze jest to, że jest jeszcze miejsce na przyrost brzuszka:-)

Przyjechałam od eMka- zostawiłam go samego i buuuuuuuu tak mi smutno:(:(

NA BB pusto i cisza i nie mam nawet co zrobić- znowu boli mnie ten bok:( chyba będę na głowie chodzić bo już żadna pozycja tego nie łagodzi:(

E nie mam teraz ochoty jakoś się moczyć w wannie:( hmmmmmmm kolędy to chyba by mnie bardziej zdołowały:) hi hi
chyba sobie pogrzebie w rzeczach dziewczynek...oj tak tak ... ale muszę odczekać chwilkę bo strasznie się teraz wiercą- mama zjadła paczkę żelek :zawstydzona/y::-p
Mailnko- a Ty jak spędzasz wieczorek????

A my wróciliśmy z obiadku w restauracji z moimi rodzicami :-) jadłam pierś indyka grillowaną krojoną w paseczki w sosie mandarynkowym z sałatką z kiełków oraz z inną z kapustki i pieczonymi ziemniaczkami. Ten sos genialny! Pierwszy raz coś takiego jadłam i wsunęłam wszystko, takie pyszne. Do domu się ledwo dokulałam, a w restauracji się wierciłam jakbym miała robaki, tak mi brzunio ciążył. Zapiłam to jeszcze sokiem ze świeżo wyciśniętych pomarańczy, a na deser kawałek takiego puszystego domowego piernika z marmoladą i polewą czekoladową z orzeszkami.:-D Jej,szkoda, że już więcej nie mogę, ślinka mi dalej cieknie na wspomnienie, a jeszcze w brzuchu ciasno z przejedzenia.:-p Ale za to kupiłam tego piernika na jutro, bo obok restauracji jest ich cukiernia! W ustach się rozpływa normalnie...

witajcie :-) ja dzis mimo sniezycy dalam rade objechac na uczelnie i z poworotem :-D a konkretnie sypalo a to moja pierwsza zima jako kierowcy i jeszcze w ciazy :-D od rana do 18 mialam uczelnie:-( padnieta jestem

Milutekjuz tylko jutro i M bedzie w domu w pon trzymaj sie wiem ze ci smutno mojego M kiedys 3 tyg nie bylo dramat

VetkaMy im dajemy Royal Canin Kitten 34 zaraz im ugotuje jajeczko :-D a te witaminki mam z tranem zaraz sprawdze czy jest A i D? w tej hodowli gdzie kupilismy nasze kotki pani ma jeszcze main coony i faktycznie samce sa niesamowite planujemy za jakis czas zakup choc nie wiem czy to dobry pomysl przy naszych 2 kotkach nie wiem czy sie polubia??jak uwazasz?? bo ja sie nie znam na tym a hodowcy nie pytalam

reklama
VetkaMy im dajemy Royal Canin Kitten 34 zaraz im ugotuje jajeczko :-D a te witaminki mam z tranem zaraz sprawdze czy jest A i D? w tej hodowli gdzie kupilismy nasze kotki pani ma jeszcze main coony i faktycznie samce sa niesamowite planujemy za jakis czas zakup choc nie wiem czy to dobry pomysl przy naszych 2 kotkach nie wiem czy sie polubia??jak uwazasz?? bo ja sie nie znam na tym a hodowcy nie pytalam
To jeśli dajesz kittena 34 to nic juz im nie trzeba dodawać, to b.dobra karma pełnoporcjowa, nie ma co przesadzać.
Co do zakupu 3 kota to zależy jakie macie mieszkanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry