Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Więc dzisiaj od rana maraton, najpierw poszukiwanie garnituru, a później sukienki dla mnie. Oto moja zdobycz:

Jej,szkoda, że już więcej nie mogę, ślinka mi dalej cieknie na wspomnienie, a jeszcze w brzuchu ciasno z przejedzenia.
Ale za to kupiłam tego piernika na jutro, bo obok restauracji jest ich cukiernia! W ustach się rozpływa normalnie...
a konkretnie sypalo a to moja pierwsza zima jako kierowcy i jeszcze w ciazy
od rana do 18 mialam uczelnie:-( padnieta jestem
a te witaminki mam z tranem zaraz sprawdze czy jest A i D? w tej hodowli gdzie kupilismy nasze kotki pani ma jeszcze main coony i faktycznie samce sa niesamowite planujemy za jakis czas zakup choc nie wiem czy to dobry pomysl przy naszych 2 kotkach nie wiem czy sie polubia??jak uwazasz?? bo ja sie nie znam na tym a hodowcy nie pytalamTo jeśli dajesz kittena 34 to nic juz im nie trzeba dodawać, to b.dobra karma pełnoporcjowa, nie ma co przesadzać.VetkaMy im dajemy Royal Canin Kitten 34 zaraz im ugotuje jajeczkoa te witaminki mam z tranem zaraz sprawdze czy jest A i D? w tej hodowli gdzie kupilismy nasze kotki pani ma jeszcze main coony i faktycznie samce sa niesamowite planujemy za jakis czas zakup choc nie wiem czy to dobry pomysl przy naszych 2 kotkach nie wiem czy sie polubia??jak uwazasz?? bo ja sie nie znam na tym a hodowcy nie pytalam