Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Papciu- oj to co Cie tak zszokowało??????
Malinka- ja już zaczęłam segregacje- parę minutek na ziemi przekładając ciuszki i chwilka siedzenia przy kompie- dla zachowania równowagi i krążenie w nogach
Marita niechce byc nie miła ale do zakupów wyprawkowych jest inny oddzielny wątek tutaj piszemy o dupce maryni konkrety sa na poszczególnych watkach żeby tego nie zaśmiecać
Biore pierniki pod pache i zmykam do emka bo od jutra znowu ma 2 tygodnie nocek wypadało by sie troche poprzytulac zwłaszcza po tych wszystkich rewelacjach
Tu nas nie zlinczuje a tamto przyjmę jakby co na klatę.
Emek będzie w poniedziałek w domku...śmiał się dzisiaj ze w poniedziałek nie wie jak to zrobi (z ta noga) ale nie da mi spokoju
Ja nie zapomne jak wyszłam ze szpitala po artroskopi kolana z drenem gira cała sztywna od bandaży ale nie mogłam sie powstrzymać i dorwałam ema i to w dodatku w pozycji jeździeckiej to był wyczyn więc jak dobry koń z niego to nawet chora noga mu nie przeszkodzi w osiągnięciu celu
Papciu- masz racje...ale Ty to miałaś wyczyn mistrzowski ha ha no tak tylko on kulawy z pokłutym brzuchem, tyłkiem i rekami, z pociętym kolanem a ja słonica z wielkim brzuchem hmmmmmmmm bedzie ciężko