reklama

Marcóweczki 2011

no to współczuje- i życzę dużo cierpliwości i siły. Pamiętam jak siedziałam z kumpela na jej strychu i szukałyśmy ciuszków po jej córci. To była masakra:) wyszłyśmy brudne i zakurzone..a wykończone ze ho ho:)

przynajmniej byłam mądra i nie schowałam tego na strychu:-) chyba przeczuwałam, że będę miała przy tym "brudną" robotę:-D

reklama
To ja Ci życzę miłego siedzenia w szkole:):)
Mi tez już powieki opadają ale jakoś jeszcze bez przekonania żeby wyłączyć kompa...:) rano spanie do woli bo do eMka jadę dopiero z obiadem:)

...oki poddaje się- zmykam spać:):) papatki:)

Ostatnia edycja:
Czesc z ranka...
Poszlam spac chyba o 2, a Olo obudzil sie po 6 :)

Teraz siedze na gg, Olo spi... I siostra opowiada mi licealne historie... (a w glowie tylko mysl....czy ja tez bylam taka pusta wtedy????)

Cześć Mamusie:)

Wpadłam na chwilkę się przywitać. Wczoraj pół dnia na zakupach. Kupiliśmy tylko farbę do pokoiku małej i na ścianie w sklepie był to ładny różyk a przetestowałam w domu i jest wściekły landrynkowy. Zobaczymy jak to będzie wyglądało na całej ścianie!
Od czwartku zjeżdzają mi się paczki z rzeczami dla małej i dla mnie i teraz dopiero odczuwam jak to już blisko. I mam schiza bo codziennie siedzę i to wszystko oglądam po kilka razy;)
Uciekam zbierać się do kościoła a potem czeka mnie smażenie naleśników na krokiety bo wczoraj nie dałam już rady ich zrobić! Dobrze że farsz gotowy;)

Weteranki rządzą na forum od rana;) buziaki:)*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry