reklama

Marcóweczki 2011

Ewe, daj popatrzec na zdjeciu na te Twoje cuda :) moje kocie dzis w domu siedzi i spi. Wlasciwie, to jak rano polazl to okolo 5 wrrocil. Bylo chyba ponad 10st na dworze, wiosna, to biegal. Cos mu z misek tylko jedzenie powyzeralo. Uwielbiam tego kota :)

M.spi na kanapie, a grzebie na ebayu. Chyba kupie mojemu kocurkowi karme Royal Canin, chociaz on tez je tutejsza chyba dobra, bo troche droga :)

reklama
Ewe- oj wiem co to szkoła...jak będę mieć ciut siły to pojadę na moje ostatnie zajęcia w tym. sem.za tydz.potem już mi ciężko będzie się ruszać:) Powiem Ci ze mimo wszystko szybko mi ten czas zleciał- prawie tydz.go nie ma:) i masz racje jeden dzien i będzie w domku!
Moj eM parę lat temu był 1,5 miesiąca w Niemczech i juz nigdy wiecej sie tak nie rozłaczylismy:):)

vetkamamy dom 120m tylko ja nie chce ich z domu wypuszczac wogole tylko balkon im zabudujemy i ewenutalnie myslimy o hodowli :-)

aga_cina to musze M poprosic bo ja chyba nie bede umiec zdjec wrzuci :zawstydzona/y:

bo wreszcie znalazl ladowarke do aparatu :-D

milutekte 3 tyg to bylo najdluzsze rozstanie od tej pory max pare godzin :-D

Ostatnia edycja:
hej
Kochane padam na pysk , od rana sprzątałam z przerwami wymuszonymi przez Hanię:tak:
efekt końcowy mogę powiedzić zadawalający, gdybym posiadała choinkę to bym już ubrała, ale ozdoby świąteczne już prawie wszystkie na swoim miejscu.:-D.Czuć w powietrzu nadchodzące święta, tylko mnie krzyż boli ,mam nadzieję ,że nie przedobrzyłam.

My najdłużej rozstaliśmy się na 4 dni i trzy noce ;) a tak non stop sobie na głowie hahahahah aż czasem dobrze robi jak się nie widzimy cały dzień, to wtedy fajnie się wyprzytulać z tęsknoty :)

Mila dobry pomysł na spędzenie wieczoru - biorę się za segregowanie ciuszków dla Jasia :D Przygotuję sobie do prania!

Dzisiaj z moim eM wymysliliśmy pewną koncepcję sypialni, zobaczymy co z tego wyjdzie.. Zmieści się nawet fotel do karmienia, ten najpopularniejszy z Ikea - Pello :D Tylko znajdę jakąś przyjemną w dotyku narzutę na niego..
A jutro eM zabiera się za robienie ściany i przenosimy się na ten czas do pokoju maluszka :) Ja muszę wybrać fotki, jakie damy w ramki :) No i firany i żyrandol znaleźc..

Ewe- no to my tak samo- nie licząc naszych pobytów w szpitalu na zmianę:)

Kasienka- i jeszcze się nam przyznawaj do tej harówki!!!!!!! A po pupie dostać chcesz????:-):-)

Malinka- Ty ty Ty jakie firanki- chyba nie będziesz ich sama wieszać!!!??:tak::szok:- następna która chce dostać po pupie!!!

reklama
A ja już wykapana usiadłam do kompa sie zrelaksować i co...?! i doznałam szoku aż sie popłakałam rety dziewczyny do jakiego stopnia można kłamać żeby oczernić innych z zazdrości to normalnie przechodzi ludzkie pojęcie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry