• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

Mamii, Macius- fajne imie :)

Ale sie wkurzylam... Napisalam mega posta i w momencie gdy kliknelam 'enter' pojawilo sie okienko aktualizacji systemu windows i automatycznie mi wylaczylo lapka, zainstalowalo i wlaczylo....
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

U nas leje, a musze isc kupic lampki choinkowe bo dzisiaj w koncu ubieramy drzewko i troche ozdob... I nie wiem jak to zrobie...

reklama
Hej hej witajcie moje kochan baby od rana u nas-15 pada sobie śnieżyk ja już po wstępie do śniadanka zjadłam płatki z mlekiem na przetrwanie zanim emek pójdzie do sklepu po bułki i tak dopołudnie się świetnie zapowiada bo mam z kim jechać odebrać wózek mam napalone w piecyku obiadek już zrobiony nic tylko sie cieszyć mimo że całą noc drętwiałam w każdej częsci ciała chyba sie zaczyna ten extra objaw końcówki ciąży

Pinka heh a ja właśnie zdąrzyłam emkowi opowiedzieć historie bb o dawaniu imienia Lena skończyłam i przeczytałam Twojego posta fajnie że malutka juz na świecie

:ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2:

Ostatnia edycja:
Harsharani dzięki!, w rodzinie za to nie podoba się nikomu, już się z mężem uwolniliśmy od głupich uwag, ale swoje musieliśmy się nasłuchać ... :wściekła/y: , a ja się kurna pytam czyje to dziecko, swoje już urodzili, imiona wybrali, więc do widzenia. Mąż ostatnio swojej babci powiedział, że my kastingu na imię nie ogłaszaliśmy i nie rozumie po co sobie struny głosowe zużywa :-) , ale byłam z niego dumna, nigdy taki asertywny nie był :happy2:. Od tej pory mamy spokój :happy2:.
A co do posta to mnie dziś dwa razy komp się zawiesił i ładniutki długi post na przywitanie poszedł się ...... :wściekła/y: i od rana się człowiek irytować musi ....

Cześć Marcówki
Milutek ale miałaś wrażeń jak na jeden dzień.. Jakas czarna chmura nad wasza rodzina zawisła,czy co?? Trzymaj się kochana,wszystkie jesteśmy z Toba
Pinka gratulacje cioteczko:-)

Ja właśnie nadrabiam powtórkę ''Na Wspólnej'' bo przez cały tydzień nie miałam polskiej tv.Jakie to dziwne uczucie,jakby mnie ktoś od reszty świata odciął:happy2:
Dzisiaj mam w planie mycie okien od środka,jedno ma 2m wysokości,wiec się nagimnastykuje.
Dzieki za polecenie muszynianki.Akurat nie wiedziałam która woda jest odpowiednia w ciąży.Co do coca-coli to jest to moje lekarstwo na każdą zgagę.
Do poczytania

Cześć Dziewczyny.

Byłam wczoraj u ginka i mała mi się przewróciła tyłkiem w dół i sie stresuję bo lekarz powiedział że jak sie nie przewróci to cc.
A tak sie ostatnio zastanawiałam co ona tylko na dole kopie i tak słabo czuć... Wydaje mi się że ma jeszcze dużo miejsca to moze się przewróci...

Witam:-) marcjaneczki:-)
My juz po sniadanku i spacerku,niby tylko -5 a czuc mrozik duzo mocniej:tak:
Chyba dzis w koncu wezme sie za te moje ciastka bo wczoraj przez ten bol krocza musiałam sobie odpuscic i przelezałam całe popołudnie.
Papciarku ja tez dzis w nocy cała dretwiałam ,zwłaszcza lewa noga,tak polecaja spac na lewym boku a mi to wcale nie słuzy:no:
Wierka tylko ostroznie z tymi oknami:tak:
Harsh to ja juz wole nasz snieg po pas od Waszego deszczu;-),miłych zakupow;-)
Ewi witaj w klubie;-) u mnie to samo z ''pozycja i cc'',gin powiedział ze małe szanse sa na obrocenie:-(

Wszystkim razem i kazdej z osobna zycze udanego dnia:-)

Ola, matko, ty jakis szaman chyba, bo jak czytalam twojego posta to jeszcze grad zaczal walic o szybe :-)

Mami, no i dobrze jej powiedzial, bo ja tez mam dosc 'doradcow'...Kazdy jest inny, kazdy ma inny gust i o to chodzi, bo inaczej po swiecie by tylko ludzie z numerkami zamiast imion chodzili.

Papciu, jak mi sie marzy polska bulka z piekarni...

Dzieki dziewczyny za gratki ja z tego wszystkiego to calą noc sie wierciłam bo w szoku byłam ze to już......a w niedziele z nia pisalam i zadnych objaw nie miała;-) ahha bo miedzy nami było 2 miesiace róznicy:szok: ona juz po bo 3 tygodnie przed czasem a ja hmmmmmmm ciekawe czy bede lutowa czy jednak marcowa:confused:

ja dzis czuje ze sie udusze!!!!!!!!!!!!!! normalnie szok mam wrażenie jak bym astmę miała brakuje mi powietrza męcze sie nawet siedząc cos niesamowitego:szok::szok::szok:

obiad juz mi sie gotuje pranie w parlce a ja nadal szlafrok na sobie musiała bym sie w koncu ogarnąc ale siły brak......:cool:

chyba umre dzisiaj tak mnie plecy bola tylko nie wiem od czego i to na wysokosci lopatek zupelnie tego nie ozumiem:|

Ewi spokojnie jeszcze moze sie odwrocic moje tez jest nie odwrocone bo kopie mnie u dolu i wczoraj czulam nozki chyba do 8 miesiaca jest czas na to:)

reklama
Moje też ma dupsko na dole :) A czasem jeszcze w poprzek. Ale ma jeszcze kupę czasu żeby się głowizną na dół ustawiło więc się nie stresuję. Zresztą teraz mam tyle głupich awantur w pracy (normalka, koniec roku) i róniastych pasztetów firmowych,, że zapominam się denerwować. Jeśli tylko wiem, że nic mnie nie boli, ciśnienie w normie a malec co jakiś czas daje znać, że żyje to jestem spokojna.

Wczoraj kurier przywiózł mi łóżeczko :)) Ech, trochę mnie tąpnęło, że to tak "naprawdę" a nie wirtualnie ;)) Ale najlepsze, że choć łóżeczko jeszcze w kawałkach (i tak zostanie przez najbliższe tygodnie) to już w nim koty zamieszkały (wepchnęły się cholery do pudła!) i coś mi się wydaje, że będę musiała ekspozycję zrobić trochę wczesniej żeby się futra przyzwyczaiły bo inaczej będą mi konkurencję robić dla dzieciaka i wyjdzie na to, że dziecko z mamą a koty w łóżeczku spać będą :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry