• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

Milutek, brak słów! Co za dzień #$%@!&*!!!!!!!!!!!!!! Przytulam Was dziewczyny mocno na pocieszenie. Jesteś strasznie dzielna i super sobie radzisz, ale wolałabym, żeby Ci oszczędzono takich przejść, biedulku!

reklama
Przepraszam Was bardzo ale nie dam rady z Wami tu siedzieć do późna- nie wiem co mnie czeka w nocy ze nie wspomnę ze oczy mi się same zamykają!! M już zaczyna coś stękać :(:(

Dobranoc:)

Milusia jeny co za dzień wspólczuje Ci kochana na całego chwała Bogu że dał Ci tyle cierpliwości i mega zapas na skołatane nerwy bo pewnie nie jedna z nas by na porodówce wylądowała, oby chociaż nocka była lepsza

ja staram sie unikac gazu w napojach,ale tak jak 'asco' napisala,czasami cola tak smakuje... wiec jak bardzo mam ochote to sie napije troche, gin mowil,ze mozna (jak mdlosci po niej mialam mniejsze) ale wygazowana :-D z tym,ze wygazowana to juz nie to samo, ble sam cukier czuc wtedy ;-)

A i musze napisac,ze dobrze,ze upieklam duzo pierniczkow. Bo czesc polukrowalismy i powiesilismy na choince,ale przed swietami trzeba bedzie pewnie je powymieniac bo Bartkowi smakuja bardziej te z choinki niz z talerzyka :-D i tak jednego juz zjadl, z dwoch ludzikow zrobil kaleki (czyt. odgryzl nogi ;-) ) a z dwoch serduszek wylizal lukier i powiesil spowrotem na choince :-D:-D

milutek wspolczuje stresu i to srodku nocy...
zamiast odpoczywac to mialas caly dzien nerwow. Eh chociaz teraz sobie odbij i odpoczni :tak:

scarletkaa jak dlugie wlosy mial Piotrus?? Jak bede pamietac to wkleje kiedys fotke Bartka sprzed paru miesiecy(na prywatne) Mial dosyc geste wlosy i mi sie podobaly,wiec nie obcinalismy mu ich (tylko podcinalismy) do prawie 2ch lat! Mial zazwyczaj takiego boba :) Jak pierwszy raz obcielismy mu na krociutko (teraz przed latem,zeby mu sie tak glowka nie pocila) to w ogole calkiem inne dziecko, kilka dni nie moglam sie przyzwyczaic :tak::-D

Dzieki dziewczyny za odpowiedzi:tak::tak: a takim razie zaczynam tankowac ja uwelbiam gazowane a do tej pory piłam cały czas niegazówke ale tym sie napic nie moge:tak::tak:

Mila- tule mocno i zmykaj do wyra!!!!!!!!!!!!!!!!!jutro bedzie lepiej zrób sobie kakao tak jak ja i nunu:tak:

Jeju ale macie produkcje:szok::-)
Pinkus i teraz musze zrobic sobie kakao;-) co do muszyunianki to ona jest bezpieczna bo jest naturalnie zmineralizowana a nie gazowana,ja tez ja lubie zwłaszcza z sokiem wisniowym wtedy smakuje jak woda sodowa z sokiem za komuny;-)
Aga dobrze ze to okazało sie u mechanika a nie w trasie,moze tym sniegiem tylko strasza:tak:
Futrzak eee no to super takie kumpele miec;-)
Marta ja zawsze myslałam ze te impry to robia same mamuski;-)
Miluś tule mocno,i niech noc bedzie spokojna:-)

scarletkaa jak dlugie wlosy mial Piotrus?? Jak bede pamietac to wkleje kiedys fotke Bartka sprzed paru miesiecy(na prywatne) Mial dosyc geste wlosy i mi sie podobaly,wiec nie obcinalismy mu ich (tylko podcinalismy) do prawie 2ch lat! Mial zazwyczaj takiego boba :) Jak pierwszy raz obcielismy mu na krociutko (teraz przed latem,zeby mu sie tak glowka nie pocila) to w ogole calkiem inne dziecko, kilka dni nie moglam sie przyzwyczaic :tak::-D

no właśnie inne dziecko
fryzurę miał taką właśnie na dłuższego boba. Fryzjerka śmiała się, ze już mu można by było warkoczyki zaplatać:-D a nie raz jak się wygłupialiśmy, robiłam mu palmę na głowie, to niezła była z niego lalunia:tak:
rudzik zerknęłam na Bartusia;-) mój miał troszkę dłuższe włoski, a mojego grzybka też wrzuciłam

Ostatnia edycja:
reklama
A ja własnie dostałam tel. ze moja kuzynka o której dzis papci pislam ze ma termin na 4 stycznia i bedzie też miała Lenke urodziła dzis o 20:00 mała miala 2800kg na swieta ma prezent heheh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry