• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

futrzak ma racje, baby shower jest bardzo popularny na wyspach. Z tym,ze tu czesto zamiast w domu to robi sie baby shower w knajpie hehe
No ale tu juz dawno byl zakaz palenia w pubach wiec to inna historia ;-)

reklama
Pinka - faktycznie coś nie bardzo sie przejmują kobietami w ciąży, nawet w Polsce przysługuje 3x USG, ja też bym nie wytrzymała i poleciałabym prywatnie:)

Mi pomysł baby shower sie bardzo podoba, zwłaszcza, że po porodzie to mama zazwyczaj nie jest w najlepszej formie na takie przyjęcia, a i dzieciątko jest bardzo absorbujące, a tak to można sobie swobodnie poplocić przy soczku.

Futrzaku - pewnie czeka Cię taka miła niespodzianka:tak:

Coś Milutka nie słychać, ani Bosej:-(

Pinka, u nas chłopi robią pępkowe a to przyjęcie bociankowe;-):tak::-):-). Na odpowiedni wrzucę coś;-);-).
Pinka - zatłukę za knedle z truskami :wściekła/y:- w pobliskich 2 sklepach nie było :no::-( to musiałam do Lidla podjechać i wzięłam ze śliwkami:-p - pychota:tak: z masełkiem i cukrem wanilinowym.
Harsh - współczuję tym dzieciom że mają takie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: matki:no::no:.
Scarletka - pokaż tego Aniołka w niu fryz;-):tak:.

Kurcze, dzień spotykania psychopatycznych matek miałyście dzisiaj dziewczyny! Nawet nie chcę myśleć, jak bym zareagowała, gdyby to przy mnie się to działo. Bo ja w takich sytuacjach bywam nieobliczalna. Po co w takim razie takim idiotkom dzieci, jeżeli i tak ich nie kochają?!!!!

Co do baby-shower - bardzo sympatyczny zwyczaj, ale ja raczej nie mam szans. Jedyna moja przyjaciółka (ciężarówka zresztą) jest w UK, w kraju mam w zasadzie samych kolegów (chłopom raczej takie rzeczy nie w głowie), a w pracy przez kobitki jestem traktowana raczej jak część męskiego grona ;-) Więc prezenty kupować gwiazdeczce musimy sami. I też fajnie!
A Ty futrzak jesteś super przyjaciółką!!!

Scarletka, aż ciekawa jestem, jak Ci się Piotruś zmienił! Chociaż ja swoją drogą uwielbiam takie śliczne, długawe, mięciutkie włoski u chłopców - strasznie to słodziakowe!

aga_cina
- mam nadzieję, że jutro samochód będziesz miała gotowy. Bo jeżeli w Szkocji odśnieżają chodniki tak samo do d...y, jak tam, gdzie byłam ostatnio (okolice Birmingham), to nie są to warunki bezpieczne i sprzyjające ciężarówkom! Proszę na siebie uważać!

Brykam skończyć farsz do krokietów dla M. Tylko muszę kota z głowy zdjąć, a tak słodko się wtula :-)

Asco, jesli istenieje potrzeba wiekszej ilosci usg, to je robia, ale jesli wszystko jest w porzadku to jest to zbedne :) moje dziecko nie lubi usg, i tak mialam jedno nadprogramowo, bo nie mogli zmierzyc malego tak sie zwinal. Ja ogolnie jestem jak na razie bardzo zadowolona z tutejszej opieki :)

Ide sie myc i spac. Juz bym chciala zeby bylo jutro o tej samej porze :( nie wyobrazam sobie, jakbym miala funkcjonowac bez samochodu. Nie pogodzilabym wtedy pracy i szkoly.
Maly cos sie kreci, lobuzisko maly.

Marcia- hahha biedna:-D;-) ale dobrze ze chociaz ze sliwkami dostałas:-p:-p
Asco- no tak to tu juz jest chociaz to ich czasami okreslenie ze wszystko jest normalne mnie denerwuje:wściekła/y::wściekła/y: bo z potem za jakis czas okazuje sie ze jednak normalne to nie było:no: no ale pozostaje nam jeszcze matczyna intuicja i BB gdzie mozna sie poradzic:-D
Bosa- to odwieczne pytanie po co komu dziecko skoro i tak jest poniewierane:sorry2::sorry2:ja nigdy tego nie zrozumiem:no::no:
p.s Bosa o ile dobrze pamietam to ty pijesz muszynianke tak???????jesli tak to którą niebieska czy zieloną??? bo ja mam wrazenie ze obie lekki gazik maja

tak siedze i siedze i wymysliłam obiad:-D na jutro już piersi z kurczaczka, ziemiaczki puree fasolka zielona i sos pieczarkowy:-p:-p

Ostatnia edycja:
Ja to juz prawie standardowo ostatnio witam się dopiero wieczorkiem...i ciesze się ze ten dzień się już kończy....... bo mogę go zaliczyć do koszmarów prosto ze snów!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry