• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Marcóweczki 2011

harsh bardzo smutne jest, to co piszesz :-( ale są różne matki. ja bym na głowie stanęła żeby mieć możliwość urodzenia zdrowego dzieciaczka... co się będę rozpisywać na ten temat. szkoda mi tylko tych dzieci, których matka z premedytacją pozbawiła normalnego zycia:-(

a ja się dzisiaj dałam zrobić w balona i aż mi głupio jest:zawstydzona/y: od kilku miesięcy nie mogłam wysyłać smsów z telefonu, dzisiaj zadecydowaliśmy oddać go do serwisu. Poszłam do salonu, wzięłam numerek, kolejka na 2 godziny stania, odstałam swoje po to żeby się dowiedzieć, że moje genialne dziecko zmieniło mi w komórce numer do centrum na jakiś inny i smsy nie wychodzą:wściekła/y: a serwisu telefon absolutnie nie potrzebuje. Pan miał niezły ubaw z głupiutkiej blondyneczki hihihihihi

zadowolona jestem natomiast z faktu, że zwartła mi się darmowa szafa:tak: mieliśmy jakąś najprostsza kupić, bo zabraknie nam miejsca dla naszej czwóreczki. Siostra wyprowadzając się z domu, zostawiła pełne wyposażenie pokoju i cokolwiek z mebli mi się przyda mogę brać:-D do tego i kolorystycznie i fakturowo nam odpowiada więc będzie jak z kompletu. kolejny problem z głowy..

reklama
Wróciłam :D Skoro tu taka cisza to napiszę Wam tutaj, jak było u gina, nie mam żadnej fotki, same pomiarowe jakieś.. Ale mam takie wieści, że padniecie ;)
Pamiętacie, że u mnie pomiędzy terminem z OM 27 I a terminem z usg jest przepaść miesiąca 2 III.. Niestety to usg wykonywał lekarz, który jak się niedawno dowiedziałam jest kiepski z odczytywania usg :/ A że miałam torbiele i przerwy w miesiączkowaniu czasem 50-60 dni, to się nie zdziwiłam za bardzo datą, zresztą lekarz zawsze wie (albo powinien wiedzieć) lepiej ;)

A ten mój drugi gin twierdzi, że Jasio goni termin z OM i teraz mamy już 10 lutego :D Jaja jak berety!!
Zadzwoniłam od razu do eMka i jak mu powiedziałam, to stwierdził, że o której nie wróci rano, to od razu ruszamy na zakupy i musimy wszystko zamówić i kupić do końca roku hahahahahah Cieszę się, że tak nabrał tempa ;)

Poza tym wszystko w porządku, mały już główkuje, waży już 1890g, szyjka ok 29mm, mam nadal brać żelazo, a do tego magnez i coś na obrzęki (nie pamiętam nazwy) i jakaś rozanielona jestem po tej wizycie ;) Takie to miłe uczucie wiedzieć, że Jaśkowi tak spieszno do nas (:)

Ps. Zabieram się za sałatkę z tuńczykiem na śniadanie dla eMka, bo jak wróci z trasy, to będzie głodny jak wilk ;)

Ostatnia edycja:
malinka ale duza dzidzia! niesamowite to bedziemy teraz czekac juz na fotke maluszka a nie tylko samego brzuszka:tak:;-) juz sie nie moge doczekac :) a ze glowkuje tzn ze juz w dol ci idzie??:szok::-)

reklama
ja sie tez dowiedzialam ze mi malego zle zmierzyli i zamiast 950gr jak mi powiedzieli wczesniej to ma juz 1250 ...jezu:tak:
EWI - niedlugo rozpakowywac?? nie strasz zwlaszcza po moim uderzeniu w brzuch!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-(:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry