aga_cina
Mama Aniolka
Wow Malinaa, 33 tydzien
jeju.
Do imion wszyscy sie przyzwyczaja(chociaz ja do Stasia i Jasia mojego brata jeszcze nie zdarzylam), nasz Victor tez jeszcze wszystkim nie lezy. Ale my jestesmy rodzicami i to nasz wybor jesli nam sie podoba
Znowu mialam ciezka noc. Chyba nigdy nie mialam takiego kataru. Spalam na siedzaco. Rano wstalam zeby zrobic napoj na przeziebienie. Zle sie czuje,ale do szkoly musze isc. Cale szczescie dzis szybko. Napieklam rogalikow, musze je z domu wywiezc, bo M. paczuch straszny sie znowu robi. Schudnie 10kg, fajnie wyglada, i znowu nakupi chipsow, slodyczy i tyje. Mowi, ze po nowym roku bedzie sie odchudzal.
Koncia, to niezle musialas byc glodna by wstac otej porze
Zbieram sie, milego dnia.
trzebiska, to Ty nadal nie wiesz co bedziesz miala? ale niespodzianka
Do imion wszyscy sie przyzwyczaja(chociaz ja do Stasia i Jasia mojego brata jeszcze nie zdarzylam), nasz Victor tez jeszcze wszystkim nie lezy. Ale my jestesmy rodzicami i to nasz wybor jesli nam sie podoba
Znowu mialam ciezka noc. Chyba nigdy nie mialam takiego kataru. Spalam na siedzaco. Rano wstalam zeby zrobic napoj na przeziebienie. Zle sie czuje,ale do szkoly musze isc. Cale szczescie dzis szybko. Napieklam rogalikow, musze je z domu wywiezc, bo M. paczuch straszny sie znowu robi. Schudnie 10kg, fajnie wyglada, i znowu nakupi chipsow, slodyczy i tyje. Mowi, ze po nowym roku bedzie sie odchudzal.
Koncia, to niezle musialas byc glodna by wstac otej porze
Zbieram sie, milego dnia.
trzebiska, to Ty nadal nie wiesz co bedziesz miala? ale niespodzianka
moje stosunki z M. się wyraźnie ociepliły;-) z czego się bardzo cieszę, bo szczerze mówiąc jakoś nie wyobrażałam sobie tych Świąt...dzisiaj jeszcze porządki, a jutro zaczynam pieczenie
bystry chłopak
odgryzę jej ta głupią głowę kiedyś!
Teraz wcinam mandarynki i dochodzę do siebie;-) 
będzie też wigilia i wszystko super gdyby nie fakt, że będę się łamać opłatkiem z dziesiątkami obcych ludzi