reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Hejjj Marcjanki ;) Ja już prawie wykurowana ;) ostatni dzień z antybiotykiem... poszłabym na Rynek na Orkiestre, ale cóz musze leżec w wyrku ;):-p

PS. Lezałam leżałam prosiłam moją Gwiazdeczke żeby się obróciła i się chyba obrociła, bo już nie czuje kopniaczków na dole w * pipce * hhehe tylko pod piersiami :D

reklama
No prosze! Wczoraj praktycznie ostatnia buszujaca, a dzis pierwsza :)

Milej niedzieli wszystkim zycze! U nas slicznie znow, wiec pewnie znow bedziemy probowac wyjsc :)

Ewe, to moze maly historyk Ci rosnie??? :-D Gratuluje nadrobienia ;)

hehe moze pojdzie w slady mamusi ;-)

jakie sliczne slonce na zewnatrz moze sie skusze na jakis spacerek witaj cie i milej niedzieli

hej mamusie:-)
śnięta jestem i nie w humorze jak sobie pomyślę, że jutro poniedziałek... nic mi się nie chce :confused2: muszę jeszcze jakoś przetrwać 3 tygodnie i potem mogę spokojnie rodzić :-p
Studentka z grupy mojej mamy niedawno urodziła i po 2 tyg. wróciła na zajęcia :shocked2: rany, ja się zastanawiam czy w ogóle wrócę, mam nadzieję, że jakoś się dogadam z wykładowcami. Szkoda, że jeszcze nie znam planu, bo mogłabym sobie wszystko zorganizować. Natomiast wiem, że nie oddam maluszka pod opiekę obcej osobie, żeby chodzić na zajęcia. Zresztą chyba nawet nie ma takich opiekunek, które podjęłyby się opieki nad noworodkiem.:no: Jakbym mogła, to chodziłabym z małym, ale to chyba nie przejdzie :-p
Namówiłam wreszcie M na masaż krocza! :rofl2:
Lecę poczytać co tam u Was brzuchatki.

Pinka, nie no z tym paleniem, to oni się bardzo o mnie troszczyli. Stwierdzili, że kupę czasu nie palili i już ledwo mogą oddychać i oni tylko jednego spalą, żeby mnie nie truć:confused2: Co z tego, jak potem resztę dnia chatę wietrzyłam... M dostał o*******, przyznał mi rację, ale nie mógł im odmówić, bo przecież pomagali przy przenoszeniu sprzętów (oprócz kuchenki przewozili kanapę do mieszkania babci).
Nienawidzę palaczy. Co mnie to @#$%%^& obchodzi, że oni się męczą bez papierosa? Ja się potem męczę 10 razy bardziej. Cholerni egoiści, pieprzeni nałogowcy, truciciele, chamy i prostaki! :crazy:
Jakbym mogła to bym każdemu skunksa podłożyła, może by zrozumieli jaki to irytujący smród!
Się wyżyłam...

A kuchenka działa super i wygląda jak nowa, tak o nią poprzedni właściciele dbali :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Koncia o rety głeboki wdech i sie tak nie denerwuj na pocieszenie powiem Cie że ja mam ojca palacza w domu i nic do niego nie dociera że ma chociaż do łazienki wychodzić palić

Pinka no po tej historii z rajstopami nie wytrzymałam

Milusia naprawde jesteś mega sexowna 3pakówką idziemy dzisiaj razem w tango bo ja też nie mam gdzie mojego zgrabnego brzusia pokazać?

Bosa mam nadzieje że sie porzadnie wyspałaś

Harsh puki co aż tak żle nie jest zwykłe wkładki wystarczą

A dzisiaj mi sie śniła Katjusza i Ewi ubzdryngoliłyśmy sie pikolo ale to tak że pod stołem leżałyśmy chyba dlatego że wczoraj miałam potworną ochotę na piwko

co robicie ciekawego na obiad bo ja ostatnio ide na łatwizne i nie robie dań garnkowych hihi wsadziłam kurczaka i frytki do piekarnika i sie robi samo jedynie sos czosnkowy dorobiłam a tak moge sobie spokojnie poczytac co naskrobałyście a nie stac przy gorach

Harsh ja ostatnio też sie pochorowałam po herbacie z cytryna kupiłam w jakimś markecie i taka jakaś była nie teges mam nadzieje że Ci przejdzie

Hurrrrrrrrrrraaaaaaaaaa- odzyskałam neta:) U mnie jakaś paranoja- na polu piękna pogoda: słonko świeci , wiatr nie wieje a mi do teraz neta wcięło! Juz nawet zajęłam sie porządkowanie plików i fotek na kompie bo eM ogląda skoki a ja umierałam z nudów:)

reklama
u mnie tez brak weny na gotowanie, wlasnie "pieke" bulki na hot-dogi :/
marzy mi sie jakas zdrowa salatka z rucoli-ale sklepy pozamykane...

Do góry