reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

och!!! jak dobrze posiedzieliśmy wczoraj u znajomych do 00.20 i chyba mały zrezygnował z nocnych szaleństw bo w końcu przespałam całą noc i obudziłam się bez bólu flaczków :-) oj jak dobrze :-D
Ja na obiadek barszczyk czerwony z uszkami wszysko domowe i pyszne mnnniam:-)

reklama
Tulip- ja to sie ciesze ze eM robił obiadek...ostatnio w sumie tylko on u nas gotuje- w końcu siedzi dalej na zwolnieniu to chociaż taki pożytek z niego teraz..biorąc pod uwagę ze ja to wszystko potem sprzątam po nim:):) no i oczywiście domek tez sprzątam ja:):-D

Mami- ale numer- u mnie tez barszczyk na obiad był:) ha ha

Milu normalnie to moj tez zajmuje sie kuchnia, ale na dzis mielismy plany zjedzenia czegos indyjskiego-tylko gdzie te plany sie ulotnily.. a lodowka pusta.
choc tak sobie mysle- ze na deser pociesze sie nalesnikami z nutella i bananami :)

czesc marcjanki ja sie przywitam i tylko powiem ze w taka piekna pogode to tylko chce sie z wozmkiem na spaccerek wyjsc:) fajnie juz blizej jak dalej:) 3majcie sie cieplo !

wlasnie wlasnie! narzekamy ze sie z brzuchami meczymy zima- ale za to z wozeczkiem na wiosne/klato bedziemy pomykac:)
juz mi sie marza te dlugie posiadowki w parku- na sloneczku..do tego LODY

reklama
Do góry