Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
och!!! jak dobrze posiedzieliśmy wczoraj u znajomych do 00.20 i chyba mały zrezygnował z nocnych szaleństw bo w końcu przespałam całą noc i obudziłam się bez bólu flaczków :-) oj jak dobrze
Ja na obiadek barszczyk czerwony z uszkami wszysko domowe i pyszne mnnniam:-)
Tulip- ja to sie ciesze ze eM robił obiadek...ostatnio w sumie tylko on u nas gotuje- w końcu siedzi dalej na zwolnieniu to chociaż taki pożytek z niego teraz..biorąc pod uwagę ze ja to wszystko potem sprzątam po nim no i oczywiście domek tez sprzątam ja
Mami- ale numer- u mnie tez barszczyk na obiad był ha ha
Milu normalnie to moj tez zajmuje sie kuchnia, ale na dzis mielismy plany zjedzenia czegos indyjskiego-tylko gdzie te plany sie ulotnily.. a lodowka pusta.
choc tak sobie mysle- ze na deser pociesze sie nalesnikami z nutella i bananami
czesc marcjanki ja sie przywitam i tylko powiem ze w taka piekna pogode to tylko chce sie z wozmkiem na spaccerek wyjsc fajnie juz blizej jak dalej 3majcie sie cieplo !
wlasnie wlasnie! narzekamy ze sie z brzuchami meczymy zima- ale za to z wozeczkiem na wiosne/klato bedziemy pomykac
juz mi sie marza te dlugie posiadowki w parku- na sloneczku..do tego LODY