• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

Pospałam 3 godzinki i wróciłam jak nowo narodzona :-D ból i ciągnięcie brzucha przeszły jak ręką odjął. Widać dzień to lepsza pora na kimanko :-p

reklama
Koncia a ja jeszcze kilka godzin temu czytałam że już sie nie wybierasz na uczelnie swoją drogą podziwiam Cie ja bym nie dała rady

Harsh Mili mam nadzieje że wam przeszło

Malina a pranko i prasowanka jak idzie

jak tak zachwalacie te poduchy to chyba i ja sie skusze tym bardziej że nie mam żadnego fotela tylko kanapa na karmienie mi zostaje

Ja jutra jade na badania i do gina ale pewnie wizyta bez usg bo ostatnio mi robił a potem było to w szpitalu no chyba że zapomni w co wątpie

A ja chyba mam jakieś dolegliwości gastryczne znowu wymioty mnie wymeczyły i biegunka czuje sie jak w trymestrze

papcia, nie no, ja tylko dziś nie dałam rady doczłapać na uczelnię i dałam sobie tylko spokój z seminariami. Akurat jutro dla własnego dobra muszę, na wykład. Cały kierunek ma wykłady na auli i koleś sprawdza obecność. Jak się ma więcej niż 2 nieobecności, to trzeba za każdą pisać pracę + kolokwium zaliczeniowe, a tak to po prostu każdy oddaje mu refleksje po wykładzie. Nie chciałabym jako jedyna na roku pisać u niego zaliczenia, szczególnie, że już 2 nieobecności wykorzystałam. Muszę się do niego poczłapać jeszcze 3 razy i obym dała radę!
I przestańcie mnie podziwiać, bo mi normalnie głupio, chyba za dużo się nad sobą użalam :zawstydzona/y:

U brr, wymioty+biegunka, okropny duet :no: życzę szybkiego powrotu do zdrówka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ola-ja też kupiłam taką dłuższą...bo malinka ma taką mniejszą wersję... a poszewki są ważne bo ja Pastela pisze... brudzi się jak normalna pościel. ale jak chcesz zaoszczędzić to jeśli się umie szyć to chyba samemu takie poszewki można uszyć:-)

No jeszcze sie zastanowie nad tym ktora poduche wybrac bo np sama poszewke moze za free uszyc mi ojciec mojej psiapsiołki;) najwazniejsze ze M sie zgodził;)
Najbardziej załuje ze kiedys wyrzucilismy stare psie wyro bo ono było do okoła wypełnione takim długim ''wezem'' z tymi kulkami ze styropianu i teraz mogłabym to wykorzystac i przerobic na ta poduche,tylo by trzeba uszyc poszewke i juz:(

Ostatnia edycja:
Papcia pranie idzie pełną parą :) Co przyjdzie to zaraz do pralki! Gorzej z prasowaniem :/ Tu nie mogę się przymusić ;p

Koncia ale ze względu na Twój stan i zaawansowanie tego stanu powinien Cię potraktować inaczej, masz więcej dolegliwości i gorszych dni niż reszta studentów (chociaż z tym to pewnie różnie hahahaha) ;)

Łoł prawie całą sałatkę z tuńczykiem wsunęliśmy :D Jasio chyba też się dobrze najadł, bo sobie teraz śpi, a mi żadna pięta bokiem nie wychodzi ;))))

a ja mam piekne,nowe zelazko,ktore na mnie czeka...

Malina, ale mi narobilas smaku na salatke... W ogole powiem Wam, ze postanowilam nauczyc sie gotowac. Bo mi tu przy Marcie i Papci wstyd :) W sumie moze to nie kwestia 'umiejetnosci' a raczej tego, ze mi sie nie chce....

A wlasnie! Wiecie co mi sie marzy? Urodzic w swoje imieniny :) 22.02..Dzis na to wpadlam

reklama
Harszka grauluję udanego zakupu :D Tylko prasowanie zostaw swojemu mężczyźnie, aż Ci się polepszy :*
Też bym chctiała umieć gotować, marzenie.............
Ale urodzić w swoje imieniny bym nie chciała 21 I hahahahaha ;)

Co tu taka pustka dzisiaj????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry