• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

Futro, ja tak kupilam chuste, bo chcialam miec dziecko ze soba, ale powiem Ci, ze jednak nie potrafilam w niej nosic malego dziecka.

matko, jak mi sie nudzi.... leze w tym lozku, zero smsow od K, wiec musza sie dobrze bawic...a obok wyrka mam sok zurawinowy...

reklama
Mili ja miałam takie kłucia ze aż chodzić nie mogłam z bólu tylko leżałam zwinięta na łózku ale przeszły...

Vetka o tej nagonce antyplagiatowej to nie słyszałam. Widać że sprawdził to co mu wysłałam w antyplagiacie bo wyłapał jedyny fragment z internetu...

Malinka pewnie rzeczywiście ma kryzys;) Ja narzekałam na swoją promotorkę na magisterce a teraz stwierdzam że to złota kobieta była hehe i na tyle plagiatu mi pozwoliła haha chyba nie umiała korzystać z netu ;)

Witajcie:happy2:

koncia ale wypas w tym szpitalu:szok: nic tylko rodzić!;-)

vetka/harsh dużo zdrówka dla Was! i żeby się vetka nie pochorowała bardziej od siedzenia w domku;-)

pastela napaliłam się na tą poduchę!!! pamiętam jak niewygodnie mi się Zosię karmiło z kolanem pod brodą jak piszesz.... tylko czym się kierować przy wyborze??? bo widzę takie różne ceny...

Mi narazie nic nie dolega tak dłużej niż jeden dzień ;-)ale czytam Was i nie łudzę się, że to potrwa za długo:-D

Melduje sie ze żyje....choc ledwo ledwo. Wzięłam dwie nospy w południe i średnio zadziałały...mocne skurcze tylko trochę zelżały...zasnąć nie bardzo sie mi udało- było to bardziej leżakowanie. :-(:-(teraz mnie boli coś dziwnie z lewej strony. W razie czego mój gin jutro przyjmuje ostatni dzień przed urlopem.

Napiszcie mi proszę jak często można brać nospe?? Albo jak często wy ją bierzecie- chodzi mi o odstęp czasu?!

Milutku - można 80 mg co 6h
ale w razie rególarnych bolesnych skurczy stosuje sie fenotrol, myślę, że pokaż sie jutro dr bo u ciebie to juz nawet akcja porodowa może sie zaczynać

Vetka o tej nagonce antyplagiatowej to nie słyszałam. Widać że sprawdził to co mu wysłałam w antyplagiacie bo wyłapał jedyny fragment z internetu...
Ewi-ja jestem po tej drugiej stronie tz. jestem pracownikiem uczelni, nawet specjalne szkolenia mieliśmy z systemu antyblagiatowego, no i we Wrocławiu toczy sie słynna sprawa Rektora Akademii Medycznej o plagiat pracy habilitacyjnej. To bardzo aktualny temat w śdodowiskach akademickich

Madzikm - nie siedze w domu, nadal śmigam do pracy

Ostatnia edycja:
M. ukradł mi poduszkę i nie chce oddać!!! Twierdzi, że sprawdza czy bezpieczna ;/ taaa Zaległ z nią przed tv na mojej sofie...

Vetka - no ladnie zamiast leżeć i grzać tyłek latasz na tym wietrze oj nieładnie ;) pracusiu Ty

ola - M. wie, że bzdur nie kupuję i wszystko co jest potrzebne, wie że zazwyczaj obczajam atrakcje cenowe i wie że umiem potem sprzedać to co kupiłam, jak już jest zbędne. Lubię handlować, chyba po tatusiu ;) więc M. teraz zaklada firmę i chce abym zajęła się sprzedażą pewnego asortymentu, a on będzie projektował.
Pomysł chusty mu się spodobał i kolor też, bo woli neutralne. Ja zresztą potrafię przekonać rodzinkę, co jest dla mnie niezbędne i nie są w stanie mnie przekonać, że jest inaczej. Nawet konia potrafiłam kupić w sumie z ich zgodą haha

madzikm - one pewnie wszystkie takie same ja mam za 69zl, jest długa wypełniona kulkami styropianowymi i ma zdejmowaną poszewkę na zameczek ;) aaa bierz dla kobiet w ciąży, bo są też takie małe twardsze nadające się tylko do karmienia dziecka, a te nasze długie rogale są uniwersalne

Ejjjjjj dziewczyny nie straszcie mnie tym porodem:):) skurcze przeszły ale zostało tylko to kłucie. Chyba Oliwka mi uciska na jakiś nerw. Nospy puki co nie brałam od tego południa- wezme sobie docelowo ciut przed spaniem! Zobaczymy jak się będę rano czuć:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry