M. ukradł mi poduszkę i nie chce oddać!!! Twierdzi, że sprawdza czy bezpieczna ;/ taaa Zaległ z nią przed tv na mojej sofie...
Vetka - no ladnie zamiast leżeć i grzać tyłek latasz na tym wietrze oj nieładnie

pracusiu Ty
ola - M. wie, że bzdur nie kupuję i wszystko co jest potrzebne, wie że zazwyczaj obczajam atrakcje cenowe i wie że umiem potem sprzedać to co kupiłam, jak już jest zbędne. Lubię handlować, chyba po tatusiu

więc M. teraz zaklada firmę i chce abym zajęła się sprzedażą pewnego asortymentu, a on będzie projektował.
Pomysł chusty mu się spodobał i kolor też, bo woli neutralne. Ja zresztą potrafię przekonać rodzinkę, co jest dla mnie niezbędne i nie są w stanie mnie przekonać, że jest inaczej. Nawet konia potrafiłam kupić w sumie z ich zgodą haha
madzikm - one pewnie wszystkie takie same ja mam za 69zl, jest długa wypełniona kulkami styropianowymi i ma zdejmowaną poszewkę na zameczek

aaa bierz dla kobiet w ciąży, bo są też takie małe twardsze nadające się tylko do karmienia dziecka, a te nasze długie rogale są uniwersalne