• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Mwrócił z pracy i znowu brata mam na głowie -widocznie źle mu u moich teściów było:eek::dry::sorry2:. A i sensacja stycznia - mamy zaproszenie na wesele gościa co z M robi - zgadnijcie kiedy - 5 marca:szok::szok::sorry2: - zachciało się kawalerowi z odzysku:sorry2: chajtać ze starą, bogatą panną na emeryturze:-D:-D:-D. Żeby było jeszcze lepiej to wesele przy magnetofonie na 50 osób w remizie 17 km od naszego domu. Czy pójdziemy to nie wiem - bo termin a k u r a t mi bardzo pasuje:sorry2::sorry2: - ale nie mogłam się powstrzymać i zamówiłam sobie na allegro pas ciążowy z haftem WYCHODZĘ NA WIOSNĘ:-p:tak::-D:cool::cool:.
Milutku, ja żadnych leków nie biorę więc nie pomogę:no:.

witam się w biegu :)

kontrola z US totalnie mnie dobija. wszystkiego mi się odechciewa.
spróbuję teraz poczytać, co u was słychac.

Ty nasz pracusiu- przytulam mocno:)

Pastela
- no to dobrze ze to mogły być jelita- dziękuje bardzo za potwierdzenie moich cichych przypuszczeń:)oj masz racje mamy jeszcze 2 tyg:)

Ola- moja kumpela ma taka i jest z niej zadowolona:) nawet mi się spodobało jak nią operowała jak małego przy mnie karmiła- mógł sobie spokojnie na tym leżeć a Ty nie nadwyrężasz kregosłupa:)

No i już wróciłam, porodówkę obeszłam 3 razy :p Zajęcia mamy przesunięte na jutro, ale kiedy oni to ustalali to ja nie wiem gdzie my byliśmy :p
Z jednej strony się wkurzyłam, ale trafiło na mój ostatnio chyba najlepszy pod względem ruchowym dzień ;) Nawet polzałam ze szpitala do tesco z 300m i zrobiłam zakupy na sałatkę i na jutrzejszy obiadek :D Brat biedak po mnie musiał znowu podjeżdżać i jeszcze te siaty mi nosić do góry :p A jak po mnie przyjechał, to do wmanewrowałam w wyprowadzenie Fredzika ;) A ja w tym czasie suszyłam włosy i suszarka mi spadła na podłogę i teraz jakieś spięcia robi ;p
Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło - ja się przewietrzyłam, a jutro może eMek da radę ze mną iść, bo ma nocny wyjazd :D

Milusia ja mam też takie kłucia, ale nie w pachwinie tylko wyżej, jakby w lewym jajniku, czasem jakby na środku, a po prawej tradycyjnie pieczenie ;)

Olcia myślę, że jednak warto kupić rogal z wymienianymi poszewkami, bo to do karmienia a wiadomo, że podczas jedzenia różnie bywa ;) Ja kupiłam taki, ale będzie chyba dopiero w piątek ROZBIERANA PODUSZKA -ROGAL*BABY-RAJ**PROMOCJA!!! (1389452470) - Aukcje internetowe Allegro

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry