• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

nie wiem kto je zamknął i w ogóle dziwne, może sie wkurzył i chciał dzwonic po hycla? Ale nikogo nie było. Dziwne.
Teraz to jak M. nie naprawi plotu to będę musiała pilnowac psów na dworze. Tak to latały luzem, ale jak raz wyszly to wyjdą ponownie. I jeszcze mi kundle sukę pokryją :O tego by brakowało
Ewi - nic nie mów przed zimą nie miał czasu, w zimie było zasypane, co teraz powie? Grrr nie wpuszczę do domu póki nie naprawi o!!!
:P

reklama
Parę godzin mnie nie ma,a tu tyle stron :szok:
Trochę posiedziałam wśród ludzi i jakoś samopoczucie lepsze. Brzuch się buntuje, ale ogólnie jest dużo lepiej niż wczoraj. A teraz wreszcie sobie odpocznę :laugh2: Odgrzewam pierogi z mięsem, które w rzeczywistości jest soją. Jakoś mnie wzięło na słone i mięsne, co mi się rzadko zdarza.
Okazało się, że te zajęcia, na które ostatnio nie dojechałam, bo tramwaj się popsuł się nie odbyły, więc de facto mam szczęście :-D
Lecę Was ponadrabiać.

Marta chętnie bym podała ale nie wiem co mam podać bo nie wiem skąd mają namiar:( musiałam sie gdzieś zalogować tylko nie wiem gdzie...

Koncia ogólnie zaakceptował to co mu wczoraj wysłałam z zastrzeżeniem tylko do jednego punktu więc jest dobrze! hehe

Pastela ja proszę już od pół roku o zamontowanie okapu i najpierw było że on nie wie jak to zrobić i trzeba poczekać na mojego ojca. Ojciec wrócił w pażdzierniku z delegacji a okap dalej nie zamontowany bo obaj nie wiedzą jak zamontować bo rura im przeszkadza!!!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ale jestem wystraszona czekam na telefon od lekarza,nie wiem co robić.brzuch mi twardnieje co 2 min od godziny prawie..wzięłam nospe 50 min temu...i narazie leciutka ulga :(....po co ja dziś z domu na zakupy wychodzilam!!

Ewi, no to dobrze, że wreszcie się "zlitował" ;)
tulip, połóż się na boczku, oddychaj i spróbuj się uspokoić, jak nospa działa, to będzie dobrze!

Koncia cieszę się jak głupia hehe, teraz muszę mu rodział wysłać tylko boję się że zaraz sie czepi a nie wiem za bardzo jak ma to wyglądać:( nawet nie mam żadnej pracy na podgląd! Ma ktoś może o czymkolwiek żeby mi podesłać kawałek? Moja magisterka to same badania i opisy tych badań a tu sama opisówka:(

Tulip leż i odpoczywaj, nospę masz zwykła czy taką forte na receptę? Bo jak zwykłą to weź dwie!

Tulip, połóż się i nogi troszkę w górę na poduszce sobie połóż. Nospę zwykłą to możesz na raz 2 tabletki wziąć. Daj znać co gin powiedział. A te napinania to bolesne czy nie?

reklama
ruda do tego syropku co piszesz dodaję jeszcze cytrynę w plastrach a cukier zastępuję miodem nawet dorosłych postawi na nogi:tak:

ja się ratuję malinkami domowymi z naszego ogródka:-) ale wzięłam też bioparox, może jutro mi się poprawi mami jak masz biop. to psiknij sobie, on jest na receptę, w ciąży spokojnie można

tulip co 2 minuty?:szok: jak tam?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry