• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

Witam sie przy sniadanku:)
U mnie tez pogoda pod psem;)najpierw był deszcz a teraz snieg i jest mgliscie i wogole feee:(
Milus oj ten bol biodra to i mnie dzis obudził,juz nie wiem jak spac bo od lezenia na lewym boku to nawet bark mnie boli,na szczescie u mnie przechodzi jak wstane;)
Pastela tylko spokojnie z tym sprzataniem bo goscie i tak nabrudza;)miłego wieczorka:)
Scarletka przemeblowanko pod katem dzidzi? powodzenia;)

Ja dzis wiekszosc dnia siedze sama w domku bo M przygotowuje wystawe takze czasem do Was zajrze:)
Miłego dzionka.

reklama
Czyli mamy pogodę pod "psem":) :-)

Olus- ja śpię od 3 nocy na prawym boku- do tej pory było to niemozliwe- nie mogłam się do tego przełamać a teraz to jedyna pozycja w jakiej mogę w ogóle spać:(

czesc gwiazdeczki

co za pogoda pada i pada caly czas juz mam dość tego deszczu mozna sie nabawić normalnie depresji jakiejś bo o spacerach to tylko mozna pomarzyc:cool: na dodatek cała popuchnieta jestem jak balon niewyspana itp....itd....

wpadne do was pozniej bo teraz musze sie ogarnąc i cos na obiad przygotowac choc kompletnie nie mam weny na nic:no::no:

a mówią ze kobiety w ciazy promienieja:-D ja do nich na 100% sie nie kwalifikuje:no::no:

pozdrowionka

Pinka, moze i promienieja, ale nie pod koniec ciazy....

ja mialam ciezka noc, bo maly mnie obudzil po 3, a potem przypomnialam sobie o mojej wysypce i tak mi sie chcialo strasznie ja podrapac.... Po 5 chyba zasnelam i spalam do 9. Zaraz jedziemy na zakupy i pierwszy sklep jaki odwiedze to bedzie apteka i mam nadzieje, ze beda mieli wapno musujace!

U mnie tez pada i wieje, kotek nieszczesliwy na parapecie siedzi.

Odnalazlo sie 4 z moich 5 paczek :-) wiec do kupienia mam tylko kombinezenik na wyjscie, albo jakas fajna bluze grubsza.
Dostalam tez dzis pieluszke tetrowa z logo firmy produkujacej mleko dla bobasow i magnesik na lodowke z miejscem na zdjecie :-) Dzien paczek i prezentow.

Dobra, jedziemy gwalcic ta apteke, bo mnie szlag zaraz trafi. mam wrazenie, ze jak ja sie drapie to i maly tez...

hej

u nas tez leeeje.
Wczoraj wybralismy sie na zakupy,ale teraz to juz musze na 2-3 dni siasc na tylku w domu i sie wyleczyc, zebym na darmo tego antybiotyku nie brala.
Ja mam nadzieje,ze puchniecie mnie ominie, przy B. nic takiego nie mialam, no a teraz to sie okaze ;-)

W sumie narazie to bym nie narzekala ( no moze jedynie na bol plecow rano ;-) ) gdyby nie ta choroba, ktora mnie rozlozyla. Mam nadzieje,ze szybciutko minie bo jeszcze mam kilka spraw do pozalatwiania :)

To i ja sie przywitam z rana
właśnie wcinam śniadanko przy kozaji wykipiała mi cała zaupa na gazówke a ja chodze i sie ciesze jak głupia bo właśnie za 27 zl z przesyłka wylicytowałam laktator aventu jak nówka!!!! hihihi i jak tu sie nie cieszyc?

u mnie+11 stopni ale co chwile kropi i strasznie wieje ale co tam moja mleczarnia ma odciągacz:)

co do spania na boczkach to gin mi w czwartek mówił że skoro nie wygodnie na boku to mam spać na plecach bo lepsze to niż męczenie dzidziusia niewygodną maminą pozycja!

Koncia bierz co chcesz, jeszcze sporo zostało, bo przeceniliśmy nasze możliwości ;)

Papcia nie no nie sama, z mężem, synem i Fredem :D Gratuluję wygranej aukcji :D Ty to masz farta!

Mila czemu ta kosmetyczka ma taryfę ulgową, Ty jesteś w ciąży 24h na dobę/7dni w tyg i jak widać nikogo to nie obchodzi w Twojej grupie, badziewiaki!! Dobrze, że już się rozwiązało :) i masz teraz myśleć o sobie, a nie o wszystkich innych w około!!
A ja niczym nie mogę pragnienia ugasić od jakiegoś czasu, pepsi z lodem - może to by było to...... Tylko najpierw woreczki do lodu muszę kupić!!
A wiesz, że od kilku dni mi jakoś lepiej?? Nie wiem czego to zasługa, ale jakoś, lepiej i szybciej się ruszam, nie stękam tyle, a boli dopiero pod wieczór ;)
Tak to ja mogę do tego 2 marca dotrzymać :D

Olusia dokladnie z Lidla mmmmmmmmmmmmmmmm pychotka Małe też są pycha, ale tym razem wzięlismy bigi:

Zobacz załącznik 318090

Masala my też mówimy murzynki :D

Pinka jak na moje to jak najbardziej promieniejesz :D Tylko się przemęczasz :/

Apropos to mi się kawał przypomniał: wiecie dlaczego produkują białą czekoladę???? ...................................żeby murzyni też mogli się upier****ić :D
A ja oczywiście kawałów nie umiem powtarzać po kimś i opowiedziałam tak: wiecie dlaczego produkują murzynki z białą czekoladą?? hahahahahahahaha

Malinka- nie chce cie straszyć ale wiesz ze taki syndrom odwrócenia sił pojawia sie niedługo przed porodem albo końcem ciąży. :-D:-):tak:;-)
Wszedzień piszą ze na ostatnie tygodnie kobieta dostaje mega powera i nic jej juz nie dokucza i nie boli..poczytaj o tym:) hi hi:-):-)

reklama
O szok!! Ale to ostatnie dni czy tygodnie?? Bo jak tygodnie to spoko ;)))) Jeju nie mogę się doczekać poniedziałku, żeby usłyszeć, że Jasia płucka już są w super formie i może już do nas przychodzić, wcale bym się nie zmartwiła :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry