• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Milius Ty sie tak nie stresuj bo do szpitala nie zdazysz;-) i tak jestes w dobrej sytuacji bo za wczasu sie kładziesz a w szpitalu to chyba nie przeocza akcji porodowej;-) fajnie ze czeka Cie wizyta takiego okruszka,przyzwyczajaj sie:-)
Scarletka toz to epidemia:szok:wspołczuje i oby ''chłopaki'' szybko wyzdrowiały i nie zdazyły Cie zarazic:tak: a egzamin zdasz i bez nauki;-)ja to zawsze mowie ze na ostatnia chwile nie ma co sie uczyc bo nic nowego sie nie dowiesz a to co juz w głowie masz to do egzaminu zostanie;-)
MartaTy sadystko;-) truskawki......takie duze ,czerwone,słodkie,kaszubskie......mniammmmmm
Ewi jak urodzisz teraz to na obrone malenstwo juz bedzie odchowane;-) zartuje,trzymaj sie w dwupaku mocno;-)
Malinna trzebabyło tej ciezarowce na kolana usiasc;-)

ja własnie wcinam mleczko z kołeczkami bo na obiad jeszcze nie mam ochoty;-)

Przyszedł mój nowy robot wielofunkcyjny:) od świąt na niego czekałam aż się pojawi! To dzisiaj będę miała z mężem zabawę bo trzeba przecież wypróbować;)

Ola w sumie masz rację tylko jakby juz teraz było to pewnie zapomniałabym o pisaniu pracy hehe, ja myślę że wytrwam do końca! Siedzę ciągle w domu, nie przemęczam się to chyba nie powinnam rodzić wcześniej.

A na obiad barszcz czerwony i łazanki;) ale to dopiero jak M wróci;)

Ostatnia edycja:
a ja na obiad zjadłam 200g serka homo waniliowego z musli... i do kolacji starczy :-p masakra, nic nie mieszczę w brzuszku :zawstydzona/y:

Idę się legnąć na wyrko, a o 16 na fakultet...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
u mnie też dzisiaj pomidorówka:-) tylko na drugie coś szybkiego muszę wymyśleć:tak:
Milutek dużo sił i wytrwałości zyczę już niewiele zostało...fajnie że odwiedzi Cię koleżanka to może smuteczki odejdą choć na chwilę:-)
Scarletka przeklete choróbska:wściekła/y: kuruj chłopaków i odganiaj wirusy... do soboty jeszcze trochę zostało:tak: dasz radę co nieco zapamiętać:tak: trzymam kciuki:-)
Pastela spanie z dzieckiem w łóżku to żadna wygoda, wiem coś o tym:tak: daj znać co tam kontroli z Wiktorkiem... oby była poprawa:tak:
Ewe no to jeszcze macie dużo w planach...my jeszcze elewacji nie robiliśmy, tzn. mamy ocieplone i zaciągnięte klejem ale na tynkowanie będziemy jeszcze długo czekać, działka to teraz też raczej blotko, choć uporządkowane, bo ostatnio nam wyrównywali i pozostałości z budowy wywieźli, tak więc ogrodzenie i nawożenie ziemi z kostką przynajmniej od furtki do wejścia bedziemy pewnie robic dopiero jak przyjdzie wiosna i będzie sucho. Co garderoby to mamy w sypialni wnękę nie za dużą ale jest, no i M. sam kombinuje jak zrobić garderobę tanim kosztem, bo na taka z przesuwnymi drzwiami ze sklepu i montażem wydalibyśmy fortunę:-( na razie postawił ściankę z bloczków komórkowych, kupiliśmy drzwi sosnowe ażurowe, ma zamiar od wewnątrz wytapetować, zrobić zwykłe półeczki, a z drugiej strony będą dwa drążki na wiszące ubrania...
co do rozmiarów pościeli to z tego co pamiętam to kupowałam 140/90 dla Hani a są też 135/100, teraz nie kupuję tylko prześcieradła bo i tak dzidzia w zasadzie przez długi czas nie korzysta z pościeli
koncia wystrzałowe te rosyjskie metro:-D szkoda że ten Wasz lokator próbuje swoim zachowaniem wzbudzić w Was poczucie winy, nieładnie:no::no::no:
malinaa my też do fastfoodów mamy co najmniej 30 km, w praktyce jak przychodzi zachcianka to M. kupuję bułki i np. hamburgery w sklepie i sam robi;-) na Śląsku jak mieszkaliśmy to nie był żaden problem " mówisz i masz" a tu z dala od wszystkiego
a po truskaweczki wyslij M. do sklepu - 5 zł a tyleee przyjemności:-)
Ewi a jaki ten robocik? jak juz wypróbujesz to pochwal się co potrafi:tak:

Paticzak do pomidorówki zrób placki ziemniaczane na drugie :D Chyba taki zestaw nam właśnie zafunduję, ale niech już sie budzi ten mój śpioszek, ile można spać ;p

Właśnie szukam miejsca na wakacje nad morzem :) Może założę wątek i będziemy się dzielić swoimi planami na wakacje, co? A doświadczone mamy podpowiedzą miejsca, gdzie wygodnie z takim maleństwem się wybrać, a później co warto zabrać itd. Co Wy na to??

malinaa zamiast placków chyba naleśniki zrobię;-) co planów wakacyjnych, to byłam nad morzem jak Hania miała 3,5 miesiąca w Jarosławcu - było super - miejscowość nie za duża, mieszkaliśmy w domkach jakieś 15 minut spacerkiem od tzw. centrum - więc generalnie cisza i spokój, a jak chcieliśmy rozrywki to też nie było daleko. Plaża czysta i mało zaludniona:-) choć w niektórych miejscach trochę kamienista - szczerze polecam:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry