Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Paticzak do pomidorówki zrób placki ziemniaczane na drugieChyba taki zestaw nam właśnie zafunduję, ale niech już sie budzi ten mój śpioszek, ile można spać ;p
Właśnie szukam miejsca na wakacje nad morzemMoże założę wątek i będziemy się dzielić swoimi planami na wakacje, co? A doświadczone mamy podpowiedzą miejsca, gdzie wygodnie z takim maleństwem się wybrać, a później co warto zabrać itd. Co Wy na to??
i wynajmuje czasem znajomym ludziom sliczne pokoiki w pieknej dzielnicy pod laskiem 20 min spacerkiem od morza a jak juz tam dojdziesz to mozesz do rodzinnej slicznej restauracji sie przejsc - na pewno jakas znizka bedzie
Tawerna "Pod zdechłym dorszem"
to była restauracja i baza noclegowa, tyle że szczerze powiem że te domki to żadne luksusy...czysto ale bardzo skromnie - w każdym domku są dwa pokoiki i łazienka - wc z prysznicem, za to blisko morza. My płaciliśmy jakieś 150 zł za domek, a że jechaliśmy większą grupą, to po przeliczeniu wychodziło jakieś 28 zł za osobę/za noc
mój brat dał im 1000 zł i żeby ich przekonać szukaliśmy czegoś taniegoDziewczynki naskrobałam długaśnego posta i mi wcięło!!!![]()