• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

milutku gratuluje wody oraz zalatwienia wszelkich formalonosci z budowa domu ;-) trzymaj sie dzielnie do 24.01 a potem w szpitalu jestes juz bezpieczna i kawaleczek pizzy prosze;-) ja dzis bedac na uczleni wracalam kolo KFC i na mysl o longerze dostalam slinotoku i musialam wejsc i zjesc

reklama
hej ja po imieninach mojego M. jakaś zła, wkurzona nie wiem czemu

Tulip - dzieki za relację, w pierwszej ciąży byłam 3 razy na patologi ciąży więc naoglądałam się i dowiedziałam wszystkiego co chciałam, bylam gdy kilka moich koleżanek ze szkoły rodzenia urodziło, potem siedziałam z nimi i ich maluszkami i pomagałam im. Ogólnie fajnie było :D Przed porodem też kilka dni byłam na oddziale, aż w koncu się rozpakowałam ;) Ciekawe jak będzie tym razem, mam nadzieję, ze patologia mnie ominie, bo kto zostanie z Wiktorem i kto nakarmi i wyglaska moje konie? Mam stresa i trzymam się dzielnie ;p

kurcze przeszperalam zamrazalnik- i nie ma lodow- pociesze sie mrozonymi truskawkami

Milu- polewali herbatke do sniadania i kolacji ( do obiadu nie bylo popitki) Herbata byla straszna- niewiem jak oni ja gotowali ale cos z nia musieli mieszac. POlewali ja z superanckich przedpotopowych dzbanow emaliowanych :) poczulam sie jak u babci na wsi ;-)

Ewe Marta już podsyłam ale wiecie co świnia jestem bo stwierdziłam że pojde do lodówki jak em pojdzie do pracy bo zjadłby mi troche i napewno by mnie nie zaspokoiła pomniejszona porcja a tak wogóle to mam ochote na ciasteczka maślane i cole wszystko mam pod łóżiem schowane:)

zaczelam przegladac na allegro ubranka do chrztu bo max do konca kwietnia chcielibysmy mala ochrzcic i szukam czegos uzywanego bo nowe rzeczy sa masakrycznie drogie :-(

papciarkowa chomikujesz jak ja pod lzokiem se se zeby czasme na dol nie schodzic ;-) ja tez czasem czekam az eMek wyjdzie zeby wiecej dla mnie bylo coz ta ciaza ze mna robi ;-) ZŁA KOBIETA ZE MNIE :-D

Ostatnia edycja:
kurcze przeszperalam zamrazalnik- i nie ma lodow- pociesze sie mrozonymi truskawkami

Milu- polewali herbatke do sniadania i kolacji ( do obiadu nie bylo popitki) Herbata byla straszna- niewiem jak oni ja gotowali ale cos z nia musieli mieszac. POlewali ja z superanckich przedpotopowych dzbanow emaliowanych :) poczulam sie jak u babci na wsi ;-)
w takich dzbanach tez nosili nam herbate w tym szpitalu co lezałam w I trym.za to w tym w ktorym rodze ponoc jej w ogole nie leja:)

Wybaczcie ale zwijam sie z kompa- wszystko mnie boli od tego dzisiejszego chodzenia...zaliczyliśmy nawet dziadków dzisiaj już na zapas bo potem jak ich miałabym odwiedzić:) hi hi kaput- juz nie wyjdę szybko z domku:)

miłego wieczorku i przespanej nocki wam życzę:)

Ostatnia edycja:
smaka na lody tu robicie a ja wczoraj zjadłam ostatnie:(
lece do wanny i do wyrka bo przez ten dzisiejszy spacer to cały dzien mam twardy i stawiajacy sie brzuch:(
paaaaaaa miłej nocki

cóż ta ciąza z baba robi

tera powiem wam numer tylko sie nie śmiać!

po wizycie wróciliśmy do domu a em że niewyspany to marudny więc mu sie ładnie zaprezentowałąm w samej bieliźnie i dałam buziak więc stwierdził że on nie ma ochoty i ma kupe roboty ale dał mi fajnego buziak no więc idąc za ciosem walnełąm go na łóżko i rozochociłam bo w końcu ciężarnej sie nie odmawia:P no i wszystko fajnie tyle że po10minutach siedzenia okrakiem nie byłam w stanie sie ruszyć on na mnie takie oczy mówi co śćierpłaś a ja yhy ino wstać z ciebie nie moge nawet rąk nie mogłam wyprostować więc ten polew ze mnie i musiał mnie z siebie ściągac hehe jednak już nie czasy na takie wygibasy:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry