• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

Malina pod wyrkiem mam ciasteczka maślane cole banana landrynki a przed sobą lody bo em juz poszedł:)
właśnie napisał mi smsa że odrazu lepiej wyglądam i humor mi dopisuje echhh szkoda tylko że w środku dołek siedzi

no nic sama zostałam biore pod pache swoje wiadro lodów i ide do wyrka ciekawe czy śniadanie któraś ze mną zje ?

Ostatnia edycja:
reklama
Papcia rany julek ale ty masz arsenał hahhah na noc przygotowany:szok::szok: nieźle sie usmiałam z twoich zalotów do M szkoda ze nie mogłam tego zobaczyć hahaha

malina- a ty juz nie jedz tyle słuchaj rad mamy co by Jasiek 5kg sie nie urodził hehheh a tak na poważniej to jedz jedz:-p:-p

a ja dzis popakowałam troszkę ale brzuszek nie daje o sobie zapomniec wiec na 3 kartonach sie skonczyło no nic do srody mam czas moze sie wyrobie:-p

spokojnej nocki głodomory:-D:tak: ja własnie sernik na zimno skończyłam.........

ja właśnie skonczyłam pól wiadra wszamane ale coś mnie ten cho*** ząb poboluje miałam nie iśc w piatek do denta ale kurde teraz to sama nie wiem jakaś reklamacja na plombe sie należy czy nie bo nastepnej 100nie wypale na ten ząb bo juz jej nie mam:)

Pinka następnym razem Ci nagram :)

dzisiaj dryndłam do babci że na piątek ma napiec mi pączków conajmniej z podwójnen porcji i jeszcze z kilo do domu żebym zabrała no takiego mam smaka na pączki że masakra

Papcia idź! Musi Ci go otworzyć w ramach reklamacji, ale jak boli zaplombowany, to raczej do kanałowego :/

Przestańcie o przytulaniu gadać, ja mam wstrzymane jeszcze ze 2 tygodnie.. potem w ramach przyspieszacza "cztery razy po dwa razy, osiem razy raz po raz, o północy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz" hahahahahahaahahaha

to mnie pocieszyłaś pójde bo potem żałuje tak samo z okularami było500zl wydałam i leża na spodzie szuflady tyle że tam nie chcieli mi reklamować:(

A wiaderko na szelkach sobie kupiłaś? bo jak Ci po girkach po tylu razach zacznie cieknąc to zrobisz droge jak muka w muminkach

Dziekuje bardzo za przywitanie :-)
teraz dorwalam sie do kompa, poniewaz mamy niespodziewanego goscia w postaci brata mojego chlopa( klótnia z dziewczyna i oczywiscie wyladowal u nas....super)
wszystko bylo by ok, ale mam teraz inne problemy na glowie, za jakies 3 tygodnie wychodze za maz , tak sobie to super zaplanowalam,a za jakies 7 tygodni spodziewam sie bobasa a tu musze opiekowac sie braciszkiem :wściekła/y:

reklama
Uuuuuuuuu gumis to masz tam niezły kołowrotek ;)

Papcia a nie buka??
Ps. Na studiach mieliśmy takie nuuuuuuuuuuuuuudne i powoooooooolne koleżanki i na nie mówiliśmy buki ;DDDDDDDDDDDD

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry