reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcóweczki 2011

eń obry :eek:

Chyba jeszcze śpię.. Jakiś buc od OFE obudził mnie telefonem przed 9 - powinni za to zamykać za kratami!!!!! I tym oto sposobem tak mnie fqrzył, że już nie zasnęłam, piję sobie soczek jabłkowy z lodem, bo mam straszne pragnienie.. Mężu smacznie chrapie, bo wrócił około 3ej, więc dam mu jeszcze z godzinkę, Fredzik już biega koło drzzwi i czeka na swojego pana ;)

Mamii swego czasu w szpitalu na SORze wisiał plakat, że dzienne wyżywienie pacjenta to właśnie 3,50 ale jak widać chyba nic się nie zmieniło :crazy: Natomiast więźnia 12zł za nasze podatki :angry:

reklama
co tu taka cisza???????? pewnie odsypiacie ciężkie noce albo nie możecie sie po nich pozbierać:):-)
U mnie nasypało troszkę śniegu- przynajmniej mi błoto zamarznie na podjeździe po tych wykopkach:):-D

Ja jestem dzisiaj totalnie wypompowana
Niby się wyspałam ale ten deszcz za oknem mnie dobija
Widze ze Milutek za to ma humorek od samego rana;-)

Wierka- to fakt mam jakiś dziwny humorek:)sa sa sa :-):-D nie wiem skąd w sumie bo rano nie mogłam po siku zasnąć przez ponad godzinkę:(

ciesze się ze śnieg spadł i nie mam przed domem błota- tak jakbym z domu gdzieś wychodziła hi hihi:-D

cześć kochane!
Jestem z wami serduszkiem i myślami mimo tego, że się nie udzielam. wybaczcie. Piotruś chory w domu, examin w weekend, w domu syf, nie wydalam. Po niedzieli mam nadzieję, że będę miała więcej czas.
Buźki dla wszystkich

no proszę trochę śniegu a Mila cala w skowronkach:-)
scarlecia jesteś w takim razie usprawiedliwiona;-)

Wskakuje pod kołdrę-NIE BUDZIĆ DO WIOSNY!!!

bry dzionek:-)

wiecie...dzisiaj u nas w bloku jest kolęda...i mam wrażenie że wszyscy sąsiedzi sprzątają mieszkania jak przed świętami:-D

skarletka - trzymaj się dzielnie a ja trzymam kciuki za egzamin!

reklama
Do góry