reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcóweczki 2011

tulip a prosze bardzo tyle że ja zawsze tak długo śpie:)

a ja stwierdziłam że nie będa mnie te paskudne ciasteczka męczyły właśnie zrobiłam sobie herbatke i siedze nad otwarta paczuszka:)

reklama
Hmm pączek leży ale jakoś do mnie nie przemawia....śniadanko zjadłam zdrowe bo jogurt truskawkowy z płatkami fitness -zbożowymi ;-) i słodko mi ,ze aż!!

No właśnie tylko co na ten obiad...już mi weny dzień w dzień brak ;-/

Papciarku...jedz kochana, bo po porodzie to już na takie rarytasy raz ,że czasu a dwa możliwości przy karmieniu nie będzie ;-)

Heja Marcysie

Ja wczoraj oszalałam i zrobiłam 40 sznycli :szok::szok:
jakoś mi się tak zachciało je pourozmaicać i zaczęłam dodawać a to podsmażone pieczarki z cebulka, a to startego sera żółtego, pestki z dyni, słonecznika, jajka, bułki maczane w mleku a że mielonego był kilogram to wyszła z tego cała micha i trzeba było to nalepić i trwało to wszystko (włącznie z górą garów i sprząteniem kuchni) - 4 godziny. Przez to tak mnie strasznie rozbolały... STOPY :sorry: (od sterczenia nad tym), że myślałam, że mi odpadną pięty!!
Wszystko to skończyło się nocnymi koszmarami, w których na dachu wieżowca jakiś koleś mnie zaatakował i powiedział: "załatwię cię czterema gwoździami!" i zaczął we mnie wbijać te gwoździe ale trzeci mu podstępnie wyrwałam z ręki i wbiłam prosto w szyję, podniosłam go na tym gwoździu do góry i zrzuciłam z wieżowca... :szok::szok: Potem uzmysłowiłam sobie, że właśnie zabiłam człowieka i nic już w moim życiu nie będzie takie jak dawniej i zaczęłam się trząść - w efekcie obudziłam się telepiąc ze Zdrowaśką na ustach...
Myślicie, że to pomieszanie bolących stóp z myślą o zbliżającym się porodzie??
Dzisiaj chodzę jak zombi...:confused2::confused2::confused2:

No to śleeeeeee !!!!! ;-) mniamnuśny co??

Żurek powiadasz....hm...pycha ale ostatnio zaserwowałam barszcz biały więc chyba nie przejdzie ;-/

Katjuszko...ojj powiem Ci ,że sny to masz niczym z archiwum X ;-) mi to ciągle śnią się dzieci ;-/

Ostatnia edycja:
heh Katjusza no nieźle z reszta sny marcjanek są ostatnio nieźle porypane

a te sznycle to kotlety mielone z dodatkami tak?

Cliford to machnij rosołek

hej!

Dziewczynki jak Wy możecie jeść pączki, lody, pizzę i przybierać 9,10 kg?:szok: ja się tak pilnuję! i już + 10 - to niesprawiedliwe:-p

a w temacie porypanych snów.....moja córa zrobiła smółkę w brzuchu, która wyszła na zewnątrz małą dziureczką w biodrze:-D:-D:-D:-D
no pękam normalnie co my w tych sennych głowach mamy:rofl2:

papcia/ewe nie mogę przestać się śmiać:-D też chowam jedzenie przed mężem żeby zostało mi więcej i lepsze:zawstydzona/y::tak::-D

Nie ma to jak przerwę w robocie zrobić sobie na BB:tak: ja już po zakupach, obiad gotowy, tort na Dzień Babci i Dziadka się chłodzi - to miałam gotowe do 11 więc pracowity dzionek:tak:

reklama
Madzikim pocieszyć cie ja przytyłam 1,5kg w ciąży a mała waży1,6 wiec wcinam do oporu :)

właśnie wstał mój śpioch i pierwsze co to dopadł do moich ciasteczek:angry:

Do góry