reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcóweczki 2011

Milutek, Ruda - nam też niezbyt fajnie śpi się osobno, ale przynajmniej wysypiamy się. Zobaczymy jak tak długo wytrzymamy. Dzisiaj na bank spać będziemy razem, bo już się stęskniliśmy, a Emek do pracy nie idzie więc nie musi być wyspany;-)

reklama
Cholercia, kilka dni temu spróbowałam przez WAS coli, nie smakowała mi... Od tamtej pory piję szklankę dziennie, bo mam ochotę. Choroba, uzależniłam się, zupełnie jak z papierosami, na początku ble, a potem nałóg. :baffled:

Serniczek się piecze i pachnie mmmmniam!

M dzwonił wczoraj do sklepu dziecięcego, mieli zamówić fotelik do wózka. No zamówili, 3 tyg. nam każą czekać. Z Ameryki płynie czy co? Przegięcie, produkują te wózki w Wlkp, więc nie ogarniam:confused2: Ale niech im będzie, może donoszę ciążę, jak nie, to M będzie tramwajem zapieprzał z wózkiem ze szpitala:-p

Wzruszyłam się, wytulam M jak wróci <3 YouTube - Anita Lipnicka - Historia Jednej Milosci

Cześć Kobitki!
ja tylko wpadam się przywitać i życzyć Wam udanego weekendu:-) mam nadzieję że u Was wszystko w porządku:tak: już się boję co zastanę tu w niedziele w wieczorem;-) będę miała co czytać wieczorkiem kiedy M. pójdzie do pracy...bo pewnie z produkcją nie zwolnicie:-D
mam rodzinkę u siebie, więc za bardzo nie będę na bieżąco;-) trzymajcie się ciepło:-)

Dziewczynki! u nas wielki dzień! babcie i dziadki pojechali na przedstawienie Zosi do przedszkola, będzie myszką, mówi wiersz i śpiewa solo piosenkę:-) a ja czekam na nich z tortem. Ehhh co za emocje:happy:
mówię Wam jakie cudne chwile przed Wami!:-)

nieskromnie wkleję rysunek mojej córy, tak mnie rozczuliła, że postrzega naszą rodzinę jako 4 osobową:happy: i że wszyscy połączeni jesteśmy

pinka/wierka nie ma gorszej rzeczy niż jak ktoś krzywdę naszemu dziecku robi:no: żeby tak kopać po głowie??? matko!!! ja interweniowałam nawet jak moją przezywali "rudzielec", jak ma być tolerancja dla innych ras czy niepełnosprawnych jak nawet rudy nie przejdzie:confused2:

ruda mam tak samo ze spaniem....Zosię odnosiłam dzielnie jak przychodziła, utuliłam, a spanko zawsze z m:tak: a poza tym co to ja sama miałam wstawać do dzidziusia, był obok, wszystko słyszał:-p i też pomagał;-)

magdzior na mnie zakupki w IKEA zawsze kojąco działają, fajne rzeczy nabyłaś:tak:

obiadek kończę - łosoś z ryżem - mniammm:tak: a deser z dziadkami zjem.

Malina z tymi siłami do ogarniania to tak hmmmm chyba wyparowały;) Ty sie ciesz ze to tylko stłuczka,a ilosc mandatow to pikus dla kogos kto jezdzi ''zawodowo'',moj M to czasem ma ze cztery rocznie;)
Futerko oj jak ja Cie rozumiem,ja tak mam prawie co dzien rano,M wstaje przed 6 to ja sie tez zawsze obudze tak 4-6 i potem sie kulam czasem nawet do 9:(a jak zasne to spie do ok11;)
Magdzior moj M wymyslił na poczatku ciazy ze jak mi brzuch urosnie to on bedzie spał na kanapie ze strach ze mnie uderzy w brzuch a ja mu to skutecznie wybiłam z głowy bo nie umiem spac sama wiedzac ze on jest obok:) tez planuje kupic ta zabe;)
Milus no własnie przezemnie chyba tez juz przemawia zmeczenie ciaza bo własciwie przez te 8 m-cy ani razu nie zdarzyło mi sie spac w dzien a teraz od jakiegos tygodnia zdarza mi sie zasnac niewiedziec kiedy;)nawet teraz mam ochote na drzemke;)zwłaszcza ze dotarla moja poducha;)i bulwa sie do mnie tuli na dywanie;)

Mnie z samego rana brat zdenerwował. Jaki to jest wkurzający człowiek!!!:ninja2: Humor mi się popsuł od rana i teraz nic mi się nie chce...

Jak wczoraj pisałam M został wujkiem. Mały ważył 4300 i miał 57cm. Mam nadzieję że ta waga to nie rodzinna i że moja mała nie będzie takim wielkoludzikiem!

Właśnie zadzwoniła kobieta z banku że Anglia nie zaakceptowała mojego czeku bo podpis jest nazwiskiem po mężu a czek wystawiony na panieńskie. Akt ślubu nic im nie mówi!!! I muszę jechać do banku podpisać się starym nazwiskiem haha Paranoja...

Malinka Ty nie mów głośno że mandatu nie dostałaś nigdy bo ja się tak raz pochwaliłam że mam 8 lat prawko i ani razu mnie policja nie zatrzymała i zatrzymali mnie dwa razy pod rząd raz za telefon, raz na jakiś durny przegląd pojazdu i czepili sie że gaśnica nie ważna;) ale wywinełam się;)

Papcia tu widzę jakiś terroryzm wprowadza i chce wszystkich bić mokrym paskiem hehe co to sie porobiło!

Mili ale muza. Taką nam zaserwujesz na wakacyjnym zlocie? Pierwszy raz słyszę te piosenki ale ja ze wschodu zacofana;)

Futrzak u mnie co sobotę regularnie albo jabłka albo ziemniaki sprzedają i też zawsze jak ja jeszcze śpię!!! Ulotki to nawet w niedzielę potrafią roznosić...

Mamii nie wiem jak Wy się na tych 100cm mieścicie bo mnie mąż przy 140cm ciągle w kaloryfer wciska!

Sąsiad znowu katuje beznadziejna muzyką!!!

Ewi- włącz sobie czasem Vive i będziesz na czasie:):) hi hi a przy takich rytmach to naljepsze sa domówki :):-D:-D:-D

Olus- bo my teraz mamy ostatnie momenty żeby naładować baterie;-). Wiec spij Kochana ile możesz...a ze w nocy czasem nam to ciężko idzie to dobrze to nadrobić w dzień :-).

reklama
Do góry