reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Patik dzięki za pamięć :-) a no wpadam tylko na chwilkę i zaraz muszę coś robić, chcę zdążyć ze wszystkim przed porodem, niewiele nam czasu zostało ( córcie urodziłam 2 tyg przed terminem, więc teraz też się przygotowuję na taką ewentulaność :-p)
Karolinka ok, przeżywa szkołę, trochę jest smutna, bo mówi, że tęskni za mną, biedulka :-(
A Ty się nie smutkaj, mnie też mój m czasem denerwuje :wściekła/y:, faceci...:eek:
uciekam, bo muszę po córcie do szkoły iść :happy:

reklama
poczytałam ale nic nie wiem :(
mam mega doła od rana siedze i rycze czy może któraś sie spakować i do mnie przyjechać i przytulić?:ninja2:

papciarkowa mocne uściski śle;-) co to się podziało że taki dół Cię dopadł? ach gdyby można było się teleportować, to byśmy Cię już na żywo przytulały:tak:

patik - oj ja też się często czuję jak taka wyrodna co tylko czegoś chce... no ale jak nie powiem co ma zrobić i kiedy to M. za nic się nie weźmie... no i ostatnio też się rozkleilam i wykrzyczalam na niego, a on powiedział, ze lubi jak mu mówię, bo inaczej nie wie za co ma sie zabrać... :eek: no i weź tu takiemu dogódź - jak smęcisz to źle, bo do roboty gonisz, a jak nie smęcisz to się domaga i mówi, że lubi... Wiem, że jestem wymagająca, ale dzięki temu mamy to co mamy. Moj M. pochodzi z rodziny gdzie facet ma sie nie przemęczać czasem. A ja z rodziny bardziej ambitnych i wymagających, sam wybierał :p Ale po tych kilku latach zmienia się i z tego co mowi to ceni, ze tak gonimy do roboty. Bo efekt jest.
U mnie jeszcze dochodzą 'moje' zwierzęta - konie, psy, koty i on teraz często musi je obsłużyć i w koncu przestał marudzić, bo było mi bardzo przykro, że nie chce pomagać i łaskę robi, no ale teraz to i nieraz w sobotę sam rano do stajni idzie, bo wodę w ciężkim wiadrze trzeba nosić /poidła zamarzly/, bo wie że jak nie pójdzie to ja te wiadra wezmę, a potem będę przez tydzień płakała z powodu rwy...
papciarkowa - przytulamy serdecznie, co się dzieje?

ok mam odwiedizny

Papcia, nie wiem czy lubisz, ale ;)

Zobacz załącznik 320765

Mi krowki poprawiaja humor....

Bylam w tej Olafa szkole i niestety nie wyrobilam za bardzo, szybko wracalismy do domu, bo zlapaly mnie skurcze i brak oddechu..I to do tego stopnia, ze odjezdzalam. Z momentem wejscia do domu- jak reka odjal..Niestety juz nadaje z lozka... Probuje cos wygrac na ebayu...ale zobaczymy :)

wszystko w koło mnie dobija w szczególności m który ma wszystko w nosie a w szczególności mnie ale cóz widocznie czasy świetlności naszego związku mamy juz za sobą ale dziekuje kochane na was zawsze można liczyć a krówki mam ale boje sie zjeśc bo ostatnio po jednej tak mnie ząb rozbolał że myślałam że oszaleje bo to ciągutki innych nie mieli:(

reklama
ja od 2 h w pracy zasypiam dosłownie:sorry: a w nocy nie będe mogła standardowo spaćo co tu chodzi to nie wiem...............

Ola- ja juz jedną suszarke nastepna sie wyprała i suszy sprasowałam i poukładałam jak wróce to zapakuje do kartona:tak:
papcia- dołanczam do ciebie z tym nastrojem do D....................

harsh- ja tak miałam w czwartek jak szłam do Gp pchałam wózek z wiki dośc szybko i w pewnym momęcie jak mnie złapało to nie wiedziałam co ze sobą zrobic.......okropne uczucie

pastela - czyli cos w tym prawdy jest ze chłopa trzeba sobie wychowac:tak::tak: goń goń do roboty..

pabella- kochana ja w sobote sie przeprowadzam teraz etap pakowania rany ile tego i ja ledwo co daje radę a jak ty to zarobisz 2 tyg przed rozwiązaniem to nie mam pojecia a co jak urodzisz szybciej??????heeh tez dobre momęty na przeprowadzki mamy co nie???

wierka- a ty chcesz sie jeszcze przed porodem przeprowadzić czy juz raczej po??????

cliford- to juz ta koncówka ciązy tak na nas działa ja tez jestem nieznosa i to bardzo....ehhhhhhhhhhhh trzymaj sie musi byc dobrze jeszcze troszke damy rade....

Do góry