ana gratki synusia;-) jak narazie oprocz fifi same cesarzowe heheja sie nasprzatałam iteraz spanie mnie bierze
zebym tak w nocy spac mogła

koncia- ty mi sie nie zapieraj papcia mowi ze ty nastepna a ja po Tobie wiec sie nie opieraj hahahh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ana gratki synusia;-) jak narazie oprocz fifi same cesarzowe hehe
zebym tak w nocy spac mogła

?

, co wejdę do sklepu to znajoma się dziwi że jeszcze chodzę a ja ze kolejna z Marca się rozpakowała
:-).
- trzeba mu było dogadać coś równie kąśliwego .... 

... co za gin ale trzeba to było wziąć na klate i zapytać sie ginowi czy sam by dał rade wysrać arbuza???????????
Pinka cytując cię po raz drugi - dobrze, że mam wkładkę .....
- szkoda tylko, że monitor nie ma wycieraczki 

ty teraz weź i odpoczywapo prostu :-)
następna rozpakowana!!!!!!!!!!!
bo nie wiem czy to normalne.
więc wybywam smażyć racuchy z jabłkami.
się do 20-ej;-).
:-) Ale mnie dzis nosi... no i znow slodkiego mi sie chcialo... juz sie nie moge doczekac, az sie upiecze i bede mogla z bita smietana zjesc... Oczywiscie jak bedzie smaczny to sie z Wami podziele