Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
, a najlepsze lody i tak dają w Delicjach i tam trzeba iść. Co prawda mało klimatyczna knajpka ale lody wyborne, od podstawówki tam chodzimy....:-)
kurde już dawno miało by po, ile ja się muszę namarudzić żeby to szybciej robili - koszmar.
jak się ma studia skończone to ciężej o pracę niż z niższym wykształceniem. Ja od dwóch lat pracy nie mogę dostać, możliwości niestety niewiele, bo z wykształcenia pedagogiem (biologiem) jestem, a w szkole, żeby pracę dostać, to znajomości się przydają - a ja już na studiach załapałm pracę w szkole i myślałam sobie, że świat zawojuję jak będę po studiach i z doświadczeniem - ehe
pomarzyc można zawsze......
Brat męża też po studiach i bez pracy - koszmar.
wiec po obronie nie zamierzam zmieniac pracy nadal bede pracowac w aptece mysle jeszcze o jakis studiach podyplomowych ale juz w innym kierunku niz historia :-) no chyba ze eMek zdecyduje sie wrocic na studia wtedy ja nie pojde narazie bo nam kasy nie starczy na oplacenie 2 kierunkow(mojego i eMka) i nie wiem czy tesciowa dala by ewentualnie rade siedziec z Emilka
...wiedza w co inwestowac niewatpliwie
oto polska wlasnie dobre inwestycje:-)
katjusza, a pokażesz efekt?![]()
Katjusza żonka jak się patrzy. Ja już dawno igły i żelazka w ręce nie trzymałam aż wstyd ale co zrobić jak nie lubie?!
ja tez ogladam majtasy przy kazdej wizycie w WC-pikerze potem jeszcze patrze na srajtaśme(papiery toaletowy) a propo dat ja mam termin na 11.03.11 ale podobno tylko 5% rodzi w terminie wiec nie licze ze sie zmieszczeza to 3.03 odpada jak juz pisalam to tłusty czwartek
ja mam na ten dzien plany jedzeniowe nie porodowe
![]()

katjusza, a pokażesz efekt?![]()
Katjusza żonka jak się patrzy. Ja już dawno igły i żelazka w ręce nie trzymałam aż wstyd ale co zrobić jak nie lubie?!
ja tez ogladam majtasy przy kazdej wizycie w WC-pikerze potem jeszcze patrze na srajtaśme(papiery toaletowy) a propo dat ja mam termin na 11.03.11 ale podobno tylko 5% rodzi w terminie wiec nie licze ze sie zmieszczeza to 3.03 odpada jak juz pisalam to tłusty czwartek
ja mam na ten dzien plany jedzeniowe nie porodowe
![]()

)