Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ewe -waga ponad 4 kg nie jest wcale wskazaniem do cc, często lekarze decyduja sie na tekie rozwiazanie porodu ale we wskazaniach do cc nie ma tam mowy o masie ciałą płodu a jedynie o stosunku wielkości płodu do miednicy matki. To ma znaczenie
wolalabym sn zobaczymy co gin powie bo on racej z tych co wola sn i cc w ostatecznosci
coz za ceny
lekarz mowi patrzac na mnie ze moj brzuch nie wyglada na ponad 4 kilowego dzidziusia ;-) wiec moze jest szansa ze to usg sie pomylilo
my z eMkiem bylismy oboje ponad 3kg ja 3500 g a S.3800 g ale podobno tesciowa i jej brat wazyli 5kg wiec juz sama sie zastanawiam 
Ewe- oby glowka i brzusio sie przecisnely. Moze mala jest dluga i stad takie pomiary wychodza?moja ma smiesznie duza glowke i brzusio- wagowo tydzien / dwa do przodu, a kosc udowa w normie
wiec nie bede miala dlugonogiej modelki ;-)
Ewe, moja wysterylizowana-wykastrowana kotka miała przez błąd w sztuce zostawione jajniki i miała permanentną niemal ruję przez pewien czas. I wtedy opiekujący się nią weterynarz proponował jedną, ponoć dość skuteczną metodę ulżenia: termometr i... no wieszvetuśmam pytanie jedna z moich kotek 9-mies zaczeła sie jak to sie potocznie mowi "marcować" my nie chcemy ich strerylizowac bo chcemy zalozyc hodowle brytyjczykow ale mam w zwiazkku z tym pytanie czy mozna tej kotce jakos "ulżyć" ?? dzis nawet juz nie miauczy tyle co wczesniej tylko sie ociera i łasi do nas i cieknie jej taki sluz przezroczysty ktory sobie wylizuje.Hodowca powiedzial nam ze mozemy ja dopuszcic jak skonczy rok a ty jak uwazasz ze wgledow zdrowotnych jaki wiek jest najlepszy na pierwsze zaplodnienie ??

. Nie wiem, co na to Vetka?Ewe, moja wysterylizowana-wykastrowana kotka miała przez błąd w sztuce zostawione jajniki i miała permanentną niemal ruję przez pewien czas. I wtedy opiekujący się nią weterynarz proponował jedną, ponoć dość skuteczną metodę ulżenia: termometr i... no wiesz. Nie wiem, co na to Vetka?