Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
katjusza fajnie czytac ze u Ciebie wszystko ok buziaczki dla was ;-) gdzie rodzilas ??

nie przestaje mi się chcieć siku i mam ciągle wrażenie, że mały zaraz ze mnie wyleci
jutro ostatnia wizyta u ginka, to się dowiem co się tam wyprawia;-)katjuszka Natalka jest cudna! oglądam jej zdjęcia po raz 3 i nie mogę się napatrzeć
pastelko trzymam kciukaski! wszystko będzie dobrze:-)
clifordzik coś mi się zdaję, że u ciebie to już tuż tuż;-)
pinka czekamy na Was:-) ale fajno, że będzie już w domku
harsh pytałaś się gdzieś tam na przodzie jak się Piotruś mój trzyma. POsiedział 1,5 tyg w domu, bo przeziębiony był, a wiadomo, że nie chciałabym żeby teraz podłapał coś poważniejszego. Jednak dostał w tym czasie takie wścieku tyłka, że nie szło z nim wytrzymać. Nawet teściowa jak z nim przebywała zauważyła, że jakiś taki pobudzony jest. Ja na nic siły nie mam, a już zupełnie na bieganie za demolującym mi chałupę dzieckiem. Dlatego dzisiaj poszedł już do przedszkola. Od razu lepsze zachowanie.
Nocne wycia się skończyły, a jak u was z tym płaczem i histeriami?
A mnie dzisiaj brzuch zjechał dosłownie na... kolananie przestaje mi się chcieć siku i mam ciągle wrażenie, że mały zaraz ze mnie wyleci
jutro ostatnia wizyta u ginka, to się dowiem co się tam wyprawia;-)
To było okropnie bolące badanie :-(. Ale na szczęście wody czyste. Rozwarcie na 1 cm. Potem małej spadało tętno ale to było tylko jednorazowe więc jest dobrze. Zrobili też posiew moczu i wczoraj były wyniki... Dobre na szczęście i mnie wypuścili do domu bo już ciśnienie było ok. I teraz mam czekać na skurcze. W sumie na ktg były już 100% i 80% więc już coraz bliżej :-).